Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Logisztikailag" lehetséges a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Logisztikailag" lehetséges a mai világban egyidejűleg 2 barátnőt tartani?

Figyelt kérdés

Nehéz szituációba kerültem, nem erkölcsi iránymutatást kérek, hanem tárgyilagos választ! Kezeljük a kérdést elméleti síkon!

Két városban élek (a fővárosban, illetve egy nyugat- magyarországi kisvárosban), szinte pontosan 50-50% arányban.

A többit talán nem is kell ragoznom...

Működhet párhuzamosan két párkapcsolat manapság?

Sajnos ott a sok- sok, esetenként kapcsolattartási- és munkaügyben is nélkülözhetetlen közösségi médiafelület.

Egy komment, fénykép, vagy poszt azonnali lebukást eredményezhet.

A világ is "összement", manapság már a tengerentúlról sem irreális meglepetésként hazaugrani, nemhogy a kis országunkon belül kocsiba ülni, 2 óra múlva pedig kiszállni.

Mi van, ha az egyik lány ezt tervezi, s a legrosszabbkor érkezik?

Az ismerettségi körben is van sajnos átfedés (konkrétan 3 közös ismerőssel is rendelkezik a 2 lány Facebook-on).

Tényleg kicsi ez az ország, 30 egykori osztálytársamból 17 Pestre ment egyetemre, ott szerzett ismerősöket, esetenként letelepedtek.

Ez sem a működőképességét predesztinálja az ötletemnek.

Mit gondoltok, lehetséges ezt "menedzselni"?

2020. júl. 27. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell mindent megosztani facebookon. Meg ezt diszkréten a csajoknak is megmondhatod, hogy nem akarod, hogy a nyilvánosság előtt éljétek az életeteket.Mondjuk ezt akkor is így gondolom, ha csak egy barátnőd lenneés nem kéne félni a lebukástól.
2020. júl. 27. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Csak úgy lehetséges, ha az egyik tud a másikról, be van avatva, és nem zavarja - esetemben Apum 5 éve boldog házasságban élt, mikor megszülettem, már 28 éves vagyok, de még sosem találkoztam a feleségével, náluk se voltam még, mert együtt élnek :D

Na jó, ez nem teljesen igaz, mert 2 évesen voltam velük nyaralni (5-en mentünk), vagyis Apum hívta egy barátját is, hogy az az illető a gyerek apja, és ne legyen gyanús a feleségének :)

2020. júl. 27. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért az fura lenne nekem, ha nem jelölné az adatlapján, hogy velem van kapcsolatban.

Én férfi vagyok, de ez a nőknél gyakori probléma és felvetik, hogy talán szégyelled és ezért nem rakod ki?

Ha mindkettő felteszi ezt a kérdést, mit fog reagálni?

Ha meg ünnepek, általában a szentestét a párok együtt töltik, 25.-én az egyikük szüleihez látogatnak, 26.-án a másikuk szüleihez.

Mit adsz be ekkor a másik csajnak?

2020. júl. 27. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Én ha most vágnék bele egy kapcsolatba csak úgy vállalnám, ha közölném a leendővel, hogy ez bizony nyitott kapcsolat lesz.

Kár szivatni őket, le fogsz bukni. Ha meg így akarsz élni vállald.

2020. júl. 28. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
29%

Hmm, a Facebookra nem teszünk ki semmit, azt is be lehet állítani, hogy senki se tudjon írni az oldaladra. Ha ezzel csesztet valamelyik, akkor megmondod, hogy nem attól járunk, mert kinn van Facebookon. Az előbb említett beállítás azt is jelenti, hogyha be is jelöl valaki egy képen, akkor is a te jóváhagyásodtól függ, hogy az nálad megjelenjen.

Ha tényleg olyan munkád van, amellyel meg lehet indokolni, hogy miért vagy egyik hétvégén itt, a másikon ott, akkor lehet húzni.

De napról-napra több odafigyelést igényel, kinek mit mondtál stb. Mert egy nyelvbotlással lerombolhatsz mindent.

Meg ugye, amit már írtak, hogy valamelyikük előbb-utóbb szeretne elmenni veled a másik városba; felveti az összeköltözést, rokonoknak, barátoknak bemutatást stb. Egyre nehezebb lesz ezeket a dolgokat halogatni. Egyre több lesz az a pont, ahol hazudnod kell és ha később rákérdeznek, ugyanazt kell mondani.

Ezt nem fogod tudni hosszútávon úgy csinálni, hogy ne bukj le vagy legalább az egyik ne tudjon a másikról. A ,,járogatás" idővel szintet fog lépni és úgy lesz neked egyre nehezebb menedzselni két csajt, úgy meg főleg, ha mind a kettő úgymond hivatalos barátnő státuszban van. A helyzet azt fogja hozni, hogy egyikük hanyagolódni fog, mert nem lesz kapacitásod kettőre. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy hogy dolgozol, te magad osztod be az idődet vagy sem stb.

1-2 évig szerintem ez csinálható, de ahogy egyre komolyodik mindkettővel a dolog, ott már nem fogod tudni kézben tartani.

Sok sikert. Ha kellenek még tanácsok, hogy hogy ne bukjál le, írj. Én magamnak írtam már egy 10-15 oldalnyi megcsalási ,,útmutatót", amellyel elég jól el lehet lenni. Bár, ez inkább arra a helyzetre vonatkozik, hogy egy komoly valakid van és mellette néha kalandozol, esetleg szeretőd van.

2020. júl. 28. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Na én érintett vagyok. Vmi területi képviselő volt a csávó, lehet te vagy kérdező. Kecskeméten dolgozott és Orosházán volt menyasszonya.Azt hitte majd ő lesz a nagy Jani...2 hónapig se ment neki a hazudozas elárulom, gyanús volt. Egyszerre "járt " velünk. Nekem azt adta be hétvégén a nagypapája beteg és neki segít felújítani a házat😄 meg meg is sajnaltam...🤦‍♀️🤣🤣🤣nekem vizsgaidőszak volt de rá hagytam... Mondom jovan.Aztan márciusban útnak eresztettem, mondom ez hülye, ilyen nincs hogy a nagypapa meg családhoz ennyit jár. Aztán egyszer a semmiből rámírt gmailen a menyasszony ki vagyok mit képzelek🥴🤦‍♀️🤣🤣🤣 hatt végül kapott a csaj egy kocsit azt befogta és vele maradt, én meg halat adtam az Úrnak nem lettünk lukpajtasok és nem feküdtem le a bizarr pasijaval. Azóta kiderült vmi autoimmun beteg a csaj és fel is csináltatta magát ezzel az urgevel gyorsan. Szóval gondolom ilyen sajnalatbol van vele az ürge ez meg beteg és fel hogy egyedül marad.

Nem gyengén pszichopata az ilyen férfi. De kiderül... A nők nem hülyék.

2020. dec. 17. 08:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Jaj 15- os nem tudom hány éves vagy, de engem nem vernek át, vagy egy dörzsölt okos nőt. Én nő letemre tudok ebből olvasni. Van amit nem tudsz kitaktikazni az elején se. Tippeket nem adok. 🤣🤣
2020. dec. 17. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!