Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha összejövök az excsajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejövök az excsajom legjobb barátnőjével, akkor miért vagyok szemétláda?

Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 07:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

10.-nek.

De itt nem a barátnőm barátnője, hanem a VOLT, az EX, a RÉGI, barátnőm barátnője a kérdés! Vele miért ne? SIMÁN!

2020. jún. 26. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Mert tök gáz, azért. De te nyugodtan csináld csak, nem vagyunk egyformák. Azért én barátnőként hozzá nem nyúlnék barátnő expalijához. Az tabu volt, van meg lesz is.
2020. jún. 26. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

11/12:

Képzeld el a szitut, mikor egy közös baráti társasággal szerveztek programot, ott az ex a többi társasággal.

Milyen dolgokról tudtok beszélgetni?

El tudja az új barátnő, a régi barátnő és a pasi is engedni magát? Senki sem frusztrált?

9/12:

Ha te lány vagy, és az exed összejönne a hugoddal vagy a nővéreddel az sem zavarna? Még akkor sem ha szülői házban éltek mindannyian?

Mindenkinél más a norma úgy látszik.

2020. jún. 27. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanmár kislányok ez is arról szól, nehogy kiderüljön miket sumákoltatok össze a barátnőtökkel/volt pasitokkal szemben.

Kistya ugyan miért is tabu és gáz dolog az, ha öt éve szakítottunk, te most állítólagosan szerelmes vagy a pasidba. A barátnőd, meg mondjuk odajön dolgozni, ahova én és jobban megismerjük egymást és kiderül, hogy teljesen egy hullámhosszon vagyunk mindenben? Dobjunk el egy nagy szerelmet a te logikátlan hisztid miatt?

2020. jún. 29. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Én például biztos megszakítanám a barátságomat a legjobb barátnőmmel, ha összekavarna valamelyik exemmel. Két exem van, az egyikkel békés szakítás volt mert nem tudtunk normálisan találkozni, de aztán másfél évig talonban tartott és húzta az agyam, mert tudta hogy bele voltam esve, én meg nem láttam túl a rózsaszín ködön. Aztán egyik nap még olyanokat mondogatott, hogy odaköltözik hozzám ha a lakótársam kiköltözött, majd másik nap már nem válaszolt az üzenetemre, mert mint utólag kiderült, előző nap este összejött egy másik csajjal. A másik exem folyamatosan bántott érzelmileg. Vékony lány vagyok, de ő folyton azt mondogatta, hogy milyen sonkás vagyok, fogynom kellene, buta vagyok, én semmihez nem értek, de ő az istenkirály, és ha ebben kicsit sem értesz egyet vele, akkor veled van a probléma. Megcsalt több emberrel is, mert épp olyan kedve volt, de képes volt hisztizni és napokig nem hozzám szólni, amikor egy férfi munkatársam megengedte hogy igyak az üdítőjéből. Ha valamelyikkel a legjobb barátnőm összeszűrné a levet, annak ellenére, hogy ovi óta szinte testvéri a viszonyunk és pontosan tudja, hogy milyen ramatyul éreztem magam miattuk, engem többet nem látna. Nem variálnék, hogy majd beszélünk ha szakítanak, nem lennénk többé barátok. A rossz időkben neki sírtam el a bánatom, mindent tud arról, hogy melyik hogy bántott meg. Árulásnak tekinteném, ha mindezek után összeszűrné velük a levet, amikor annyi más embert megkaphatna. Én egyik exemet sem akarom újra az életemben tudni, még annyira minimálisan sem, mint egy barátnőm pasija - főleg, hogy ha velem úgy bántak, akkor mással is úgy fognak, aztán senki ne jöjjön hozzám sírni. Nyilván ha jó viszonyban válunk el, mert párként nem működünk, és szakítás után is tud emberi módon viselkedni mindkét fél, akkor más a helyzet. Fontosak a körülmények.
2020. jún. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!