Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fonokom evek ota szexel az asszisztensevel. Ez nyilt titok a cegnel. Viszont a felesege joval tobb mint ezer csaladi kepet tett ki kozossegi oldalra. Ilyen van hogy a feleseg ennyire nem lat?
Nekem is volt már szeretőm és a férjemnek is, általában akkor mikor kicsit leült a kapcsolat vagy több volt a mindennapi stressz és probléma és jó volt kicsit kiszakadni belőle.20 éve vagyunk együtt van 2 gyerek,mind a ketten jól nézünk ki, igényesek vagyunk, volt kisértés, ez van, néha éltünk vele. Természetesen volt konfliktus is belőle és volt sejtés, de inkább szemet hunyás mind két részről. Biztos van aki szerint ez undorító, és tudom nem is tökéletes, nem is ideális, de ez van, ilyenek vagyunk. Mi azért posztolunk mert mi így vagyunk jól, a csaladi meghitt képek őszinték. Soha nem tudna olyan pasi jönni akit komolyan vennék vagy aki miatt válnék és szerintem ő se.
El bírom kepzelni hogy van aki szegény megcsaltként gondol pl.rám... hát nézne nagyot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!