Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon sok nő megcsalja a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nő megcsalja a párját?

Figyelt kérdés
A kérdés csak azért merült fel bennem mert az ismeretségi körömben, amelyik kapcsolatban megcsalás történt azt mindig a nő követte el. Persze biztos vannak olyanok is akik ennek az ellenkezőjét látták, nem is erre próbálom kihegyezni a kérdést. Csupán én mindig azt hittem hogy nőkre a félrelépés sokkal kevésbé jellemző.

2020. jún. 14. 10:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

#10: Maximum akkor, ha elfogult vagy ezekkel a lány ismerőseiddel szemben és ezt akarod látni. A helyzet az, hogy pont ugyanúgy próbálkoznak a srácok a szép, kevésbé szép, átlagos, rossz személyiségű, normális, szolid, intelligens és egyéb lányoknál. Az arányok mások csak. Az egyiküknél 1-2 srác próbálkozik, a másiknál 10.

Az, hogy általad annyira pozitívnak leírt lány ismerőseidnek nem jön össze, 2 dolog miatt lehet:

1, Mégsem annyira pozitívak.

2, Túl válogatósak.

2020. jún. 17. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
Meglehetősen sok. Ám ez jellemzően nem az o hibájuk. A férfi, az férfi. Ha tele a poci és üres a zacsi, akkor szerinte minden rendben van. Eszébe se jut, hogy a nőnek időnként a lelkét is meg kell ölelni, nem csak a testét, így a nő egy idő után óhatatlanul úgy érzi, hogy ő csak "arra" kell a párjának. Hiányozni kezd neki a régi tűz, a szerelemtől csillogó szemek, a "szüksége van rám" érzés. Legtöbbször ez vezeti a szerető karjába, nem a testi vágy.
2020. jún. 17. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
#12: Ja, a felnott emberek dontesei nem az o hibajuk, hanem mase. Hat persze... :D
2020. jún. 17. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerencséd hogy szeretem a férjemet mert elszeretnélek a párodtól Miquel. D
2020. jún. 18. 08:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Minden no egy k.rva , foleg ha karina a neve. :)
2020. aug. 1. 01:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy minden nő az-e de én csak egy Karinát ismerek és ő az volt.
2020. aug. 1. 01:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Az osszes karina leszophat, de egy fokent!
2020. aug. 1. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!