Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a férjem egy barátja? Helytelenül viselkedek, de nem tudok leállni?
A férjemmel 3 éve vagyunk házasok és 5 éve vagyunk együtt. Egyideje új helyre költöztünk ahol megismerkedtem a férjemnek egy új barátjával/ismerősével. Nagyon okos, érdekes, kedves férfi-állítólag imádják a nők-sajnos én sem vagyok kivétel. Este rengeteget beszélünk messengeren úgy, hogy erről a férjem nem tud semmit. És már milliószor megfogadtam, hogy nem állok vele szóba, vagyis szóbaállok, de nem beszélek vele ennyit. Viszont a férjem 10 körül ér haza, addig én meg vagy chatelek, vagy telefonálok ezzel a férfival. Ő is tett utalásokat, hogy tetszem neki. Hogyan hesegessem el a gondolatokat, hogyan mondjam meg neki, hogy elég lesz, úgy, hogy ne bántsam meg? A pasi egy tipikus nőcsábász egyébként, 34 éves, de sose volt komoly kapcsolata, de alkalmi annál inkább. Illetve, hogyan felejtsem el? Van egy stabil kapcsolatom, de a szex már kicsit unalmas és talán ez az amit keresek a másik pasiban.
26/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!