Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőbők párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőbők párkapcsolat? Működhet?

Figyelt kérdés

30 körüliek vagyunk, a megismerkedésünkkor ő 6, nekem 3 éves kapcsolatom volt. Egy hónapos beszélgetés után kezdtünk el találkozgatni is. Most 4 hónapja tart a viszonyunk, ő két hete mindent elmondott a barátnőjének, hétfőn pedig meglepett egy tökéletes rózsával, és bevallotta, hogy szeret.

Én hezitálok... a szex jobb vele, de hogy bízhatnék meg benne? Azt mondja, hogy túl fiatalon jöttek össze, és csak megszokásból maradtak együtt, mert nem hitte, hogy lehet még szerelmes. (És amúgy is durván meghízott a nő) Bárki elhinné, hogy ha az előzőt megcsalta, majd engem nem fog? Megérné ezért kockáztatni?

Ide jöhet a ribizlizés is, hibáztam, hibáztunk. Nem mentség az érzelmeink a tetteinkre. Előbb kellett volna az aktuális kapcsolatot lezárni, igen, de már ezt elbasztuk.

2020. máj. 23. 15:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem volt egy közel 4 éves érdekkapcsolatom, amikor a leendő férjemet megismertem. Az első komoly csóknál szakítottam a volt párommal, de volt egy 3 hónapos ismerkedési időszak, amikor 1-2 titkos randink is volt. Utána tiszta lappal kezdtük és 10 évig nem volt senkim. Miután a férjemmel megromlott, de agonizáltunk már vagy 2 éve, mert gyerekünk is volt, akkor beleszerettem valaki másba és meg is csaltam a férjemet. De ezek mindegyike olyan megcsalás volt, hogy az érdekek miatt a másik fél akkor se akart menni, amikor már tudta, hogy mást szeretek. Én meg nem hazudtam, ha rákérdeztek, megmondtam, mi a helyzet. Hogy ennek ellenére maradtak egy ideig, az is csak azt bizonyítja, hogy érdekből voltak velem együtt. Én nem mondok nemet a szerelemre, ha jön, mert nem ok nélkül jön és eddig még sose jött olyankor, amikor szeretetteljes légkörben éltem a párommal.
2020. máj. 24. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!