Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők!Mit tennétek,ha mondjuk a szeretőtök házába mennétek,hogy ott legyetek együtt és a gyereke kitenne titeket onnan?
Borzalmasan elszégyellném magam és elgondolkodnék magamon.
Ez ultraciki.
Èn elhiszem, hogy mindenkinek mindenhez joga van meg ilyenek, de ha szeretők vagytok, akkor ki-ki házas is? (Anyuka-apuka... de közben meg gondolom felnőtt gyerek, aki intézkedett...)
Ne haragudj, de házasként félrejárni vagy házas fél szeretője lenni magában is gáz és elítélem, gerinctelen tett... de hogy mindezt 40 körül/felett (felnőtt gyerekből gondolom) úgy tenni, hogy bepofátlankodsz dugni más hálójába... hát no comment.
Ez alapján nekem egy tartás nélküli, alpári “nő”-nek tűnsz.
Mivel magamat ebben a szituban nem tudnám elképzelni, tanácsot adni nem tudok.
El vagyok hűlve, ez már a legalja tényleg.
De ugyancsak 40 éves nőkènt ha az én férjem támolyogna be az ürítőlyukával, nem tenné zsebre, amit kap.
A nő sem, mert mi jogon lép az otthonomba, fetrengene az ágyaba?
Tennék róla, hogy a nő családja, élettársa/férje is tudomást szerezzen erről, vàlást indítanám ès a matracot, ágyneműt rituálisan máglyában ègetném a kertben :D
Vihetnéd a drága jó embert azonnali hatállyal a házamból, nem rettennék meg, nem lennék kiszolgáltatott.
Ha jófej vagy, az ágyat is megkapnátok szerelmi fèszeknek. Az utcára röptetném utánatok vagy a fèrjed kapuja elé szállíttatnám, hagy csámcsogjanak a szomszédok :D
Nem tudok olyan gáz válaszreakciót kitalálni, ami überelné az erkőlcsi mélységedet.
Szegény gyerek! (Akkor is, ha nagykorú)
Na a csaladi otthonba meg akkor sem mennek, ha a csalad ket hetig Sziberiaban van.
Ez minden ertelemben a legundoritobb arulas. Sot, erosen elgondolkodnek, hogy egy ilyen embernek lennek-e a szeretoje.
Es itt nem alszentsegrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!