Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszony tapasztalatok?
Nálam csak alakultak a szeretői viszonyok de egye fene szexig soha nem mertem elmenni. Nem tudom más volt-e igy én egyszerűen mindig leálltam szex előtt. Féltem a megcsalástól mert nem éreztem önnmagamnak. Éreztem ez nem én vagyok. Tudom ez is megcsalás de nem voltam képes csók után továbblépni. Több éves házasságban vagyok, igy a szeretői kapcs.im is mind megszűntek.
Belűl őrlődök mert nem jó igy, othon se jó, mert van amikor hónapok is kimaradnak sex nélkűl, váláson sokat gondolkodtam de lépni nem mertem. Tudom nem vagyok jó, és ezért nem tudom elítélni azokat sem akik csalnak. Nyilván nem tartom helyesnek de tudom mennyire gyenge tud lenni az ember ilyen téren .
Én pont túl voltam a váláson. Az önbizalmam a béka segge alatt. Tudtam, hogy nős, és érdekes, mert engem is megcsaltak, de valami első perctől vonzott hozzá.
Annyira szépeket írt, hogy találkoztam vele, onnantól úgy éreztem többet akarok tőle, de nem akartam beleszeretni.
Ő vallott először szerelmet, aztán én is beleszerettem.
Hitegetett, elhitette, hogy különleges vagyok, hogy velem el tudja képzelni a jövőt, hogy elhagyja a feleségét, tervezgettük a jövőt, hogy együtt fogunk élni stb. Aztán 4-5 hónap utána történt valami. Kevesebbet írt, nem akarta úgy a találkozásokat, és vége lett. Nem én voltam az első szeretője, de a rózsaszín köd ugye. Viszont ha el is vált volna, rájöttem,, hogy soha nem tudtam volna bízni benne.
Megbántam, hogy hittem neki. A többit nem.
De nem vagyok rá büszke, és soha többet ilyent nem csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!