Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez magcsalásnak számít? Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez magcsalásnak számít? Párom elment egy lingam-masszázsra, velem meg sem beszéltem.

Figyelt kérdés
Magyaráz a nemi szervét masszírozták és úgy élvezett el. Nagyon haragszom rá, olyan érzésem van, mintha gyűlülném. Én a nő vagyok, de amióta ezt elmondta, undorodom tőle.

2020. máj. 2. 23:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Gusztustalan, amit tett! Számomra ez megcsalás, de mindenki maga dönti el.

Megértem, hogy dühös vagy és nem kívánod. Én is ilyen lennék.

2020. máj. 3. 01:05
 12/25 anonim ***** válasza:
6%
Nem számít megcsalásnak.
2020. máj. 3. 01:14
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanaz a kategoria mintha egy prostihoz ment volna aki “csak” kiveri neki.
2020. máj. 3. 04:08
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem mondta el, mert ez megcsalás!!! Akart a hátad mögött egy kis játékot. Kíváncsi lennék a magyarázatára. Legközelebb mi lesz, a postás hölgy kicsapja neki, te meg mikor megtudod, csak annyit mond: “Ja hát az a dolga hogy kihozza a leveleket, behívtam egy kávéra, az baj hogy ki is verte nekem, szivem?” :D

Amíg nem írsz részleteket, kamu szaga van. Hazaérve elújságolta mint örömhír, vagy hogy derült ki? Bocsánatot kért?

2020. máj. 3. 06:44
 15/25 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is kamunak tunik. Talan ujdonsagra vagyott. Tudta, hogy ez errol szol? En peldaul sosem hallottam ilyen masszazsrol.
2020. máj. 3. 07:10
 16/25 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
23%
Gondolom volt előzménye a dolognak, kissé egyoldalú a sztori.
2020. máj. 3. 07:17
 17/25 A kérdező kommentje:
Telefonba mondta el, nem személyesen, mert nem merte. Azóta nem beszélek vele, mert ez egy szégyen. A szex jó volt köztünk, nem mondta, hogy bármi gond lenne ezzel.
2020. máj. 3. 08:19
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Lingam masszázs?

Mostanában így hívják a k'rvázást? Nice :)

2020. máj. 3. 08:21
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan, mintha elmenne egy sima thai masszázsra és kérné a "happy endet". Nekem ez megcsalás. Nem vagyok olyan prűd, hogy ha előre szól, hogy neki ez igénye, akkor ne próbálnék meg a kedvére tenni akár azzal, hogy én megtanulok így masszírozni, akár azzal, hogy együtt elmegyünk valami ilyesmi helyre, de így, hogy csak úgy elmegy és utólag bejelenti, ez ugyanolyan, mintha egy prostihoz ment volna, aki kicsapja neki.
2020. máj. 3. 08:56
 20/25 anonim ***** válasza:
13%
Ez rohadtul nem megcsalás, csak egy masszázs. Mi értelme ezért megharagudni ? Aki maszírozta azt se tudta kicsoda, már nagy valószínűséggel nem is emlékszik rá... nagy kaland... Nem lettél megalázva, nem lettél elárulva.
2020. máj. 3. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!