Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves nő és egy 18 éves lány közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 09:19
11/19 anonim válasza:
9-es, Te nem vagy lestrapálva és nincs kölyköd? Nagyon nehezedre esett volna gyereket írni?
Nekem nincs kölyköm, de gyerekem van....
13/19 A kérdező kommentje:
40 a jelenlegi, de érdekelnek a tini lányok. A buliban keresem a társaságukat.
2020. ápr. 29. 11:37
14/19 anonim válasza:
És szerinted mit akarnak tőled?
Hagyd ott a mostanit, hogy normális férfit találjon, ne egy lánya korabeli tinikre hajtó vén kujon mellett legyen.
15/19 anonim válasza:
Te hány éves vagy kérdező? Ha az a kérdés, szeretőnek melyik a jobb, akkor érdemes belegondolni abba is, hogy míg a 40 éves szexuálisan is tapasztaltabb, fejben is komolyabb, tudatosan menne bele egy viszonyba, és ha szerencséd van vele, hosszú távú is lehet a dolog, minkettőtök örömére. A 18 éves persze testileg biztosan jobb, de viszony szempontjából időzített bomba lehet, elvárásokkal, követelőzéssel, nagyobb lebukás veszéllyel, nagyobb kockázattal. Én nőként írom ezt, ismerősi kör tapasztalatai alapján.
17/19 anonim válasza:
Utóbbit még te is formálhatod” kedvedre, még belőle is lehet okos” nő, vannak kivételek..
Én ugyan fiatalabb vagyok, volt ilyen korú barátnőm, annyi szeretetet tudott adni (gondolom a lelki sérelmek még nem akkorák mint később... az emberben) meg elég házias is volt. Ha nem lépek félre, és ülök a seggemen szerintem idővel lehetett volna komolyra is fordítani.
Mindig minden esetben léteznek kivételek.
18/19 mikeXxX válasza:
Amelyik közelebb áll hozzám 🤦♂️🤯! 40f
19/19 anonim válasza:
Mindkettő, ha elég bevállalósak egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!