Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új szomszéd csak barátságos, vagy akar "valamit"? 40-45 körüli nő (jól néz ki), van férje. Én 29/F
Még csak futólag beszélgettünk pár szót, ami kicsit fura volt:
-"A '90-es években születél... az jó, olyan fiatal vagy!"
-"Egyedül laksz itt, vagy a barátnőddel?" (Nyilván egyedül, mert csak engem látott.)
Mindig kedves, de ha ott a férje, még csak nem is köszön...
Vajon mit akar? Szex 1 alkalommal, vagy szeretőt, (Párkapcsolatot gondolom nem, mert hiba néz ki jól, van köztünk korkülönbség.)
Jézus már kérdezni se lehet a szomszédtól úgy, hogy ne értse félre?!
Eddig jóba voltam a mellettem lévő sráccal meg a barátnőjével, remélem neki van esze és nem hiszi azt, hogy bármit akarnék tőle.
Nem vagyok beképzelt, nem vagyok az a fajta akiért megőrülnek a nők...
Ősszel volt az osztálytalálkozónk - Viktória az eljegyzéséről dicsekedett, János meg a 3 gyerekéről mutogatott képeket (a tökéletes családról), pár óra múlva a férfi mosdóban lezavartak egy gyors menetet! Számomra az is megdöbbentő volt, hogy a többieket ez nem lepte meg...
Részben ezért is fordult meg a fejemben, hogy most csak barátkozni akar a szomszéd, vagy unalmas a férje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!