Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Új szomszéd csak barátságos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új szomszéd csak barátságos, vagy akar "valamit"? 40-45 körüli nő (jól néz ki), van férje. Én 29/F

Figyelt kérdés

Még csak futólag beszélgettünk pár szót, ami kicsit fura volt:

-"A '90-es években születél... az jó, olyan fiatal vagy!"

-"Egyedül laksz itt, vagy a barátnőddel?" (Nyilván egyedül, mert csak engem látott.)

Mindig kedves, de ha ott a férje, még csak nem is köszön...

Vajon mit akar? Szex 1 alkalommal, vagy szeretőt, (Párkapcsolatot gondolom nem, mert hiba néz ki jól, van köztünk korkülönbség.)

2020. ápr. 16. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is van fiatalabb szomszédom. Aranyos jo fej srác. Én 37 vagyok. Eszembe sem jutott hogy akarnék tőle valamit. Ő 29 éves. Kedves vagyok vele megkerdezem hogy van? Mi ujság? De ennyi!! Nem kell ezt túl gondolni!! Ez a baj sok pasival, ha egy picit is kedvesebb vagy, már azt gondolják hogy akarsz tőle valamit.
2020. ápr. 17. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jézus már kérdezni se lehet a szomszédtól úgy, hogy ne értse félre?!

Eddig jóba voltam a mellettem lévő sráccal meg a barátnőjével, remélem neki van esze és nem hiszi azt, hogy bármit akarnék tőle.

2020. ápr. 19. 19:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beképzelt, nem vagyok az a fajta akiért megőrülnek a nők...

Ősszel volt az osztálytalálkozónk - Viktória az eljegyzéséről dicsekedett, János meg a 3 gyerekéről mutogatott képeket (a tökéletes családról), pár óra múlva a férfi mosdóban lezavartak egy gyors menetet! Számomra az is megdöbbentő volt, hogy a többieket ez nem lepte meg...

Részben ezért is fordult meg a fejemben, hogy most csak barátkozni akar a szomszéd, vagy unalmas a férje...

2020. ápr. 19. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
na, mi lett a vége?
2020. jún. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!