Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elítélendőnek tartja ha titokban szeretőt tartok? Nem érzem úgy h átverném a páromat.
Mit szólnál kérdező, ha a feleséged is tartana szeretőt, mert tőled nem kap meg valamit? Akkor is boldogan csalnád?
Amikor kiderült, hogy az exem szeretőt tartott (a szerető borított) kb. hasonló okok miatt, mint te (megkapott amúgy mindent, csak hát huszonéves házasság kicsit unalmas lett számára), megkérdeztem tőle: "Eddig szeretőztél, én meg mindent betartottam amit egymásnak ígértünk. Most én jövök, kicsit én is élni akarok még, nekem ugyanúgy jár, mint neked."
Nem volt túl boldog ettől a kijelentéstől. Azóta is együtt élünk, de minden szeretetemet, odaadásomat, tiszteletemet, bizalmat elveszített. Soha már nem lesz meg az a meghittség a kapcsolatunkban, ami volt. Mindez csak azért, mert kicsit unatkozott.
Már én vagyok az aki nem akarok tőle semmit, megvan mindenünk, nem vagyok rászorulva sem anyagilag, a lelki leválás is megtörtént. Ő az aki megbánta, lehet maga a d...gást nem bánta meg, de azt, hogy mi már soha nem leszünk az a házaspár akik együtt öregszünk meg, azt szerintem bánni fogja míg él.
Nyugodt szívvel kockáztatod pár kéjes éjszakáért a kapcsolatodat? Nehogy azt hidd, hogy kontrolálni tudod a szeretődet, ő is egy érző ember, ha becsapod őt is, mindent borítani fog, így a te életed fenekestűl fog felborulni. Most még a döntés a te kezedben van!
Nekem is leirhatod, szivesen meghallgatlak, es nem irom ki ide! Viszont "regimodi" vagyok, nem igerem, hogy leleksimogato valaszt fogok irni, de cserebe nem fogalmazok alpári módon, hiszen mindannyian emberek vagyunk.
Nekem az faj leginkabb a megcsalasos tortenetekben, hogy akkor a masik miert volt eveken at hu?! Mirol szol egy hazassag?! Ezek nagyon elgondolkodtaro dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!