Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az a férfi aki 6 évig szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi aki 6 évig szeretői kapcsolatban volt egy nővel, aztán vége lett, tudja ugyanúgy folytatni a házasságát mintha ezek az évek a szeretővel sosem lettek volna?

Figyelt kérdés
A szerető besokall a sok be nem tartott ígérettől: Például: kirándulás kettesben egy délután, amire sosem kerül sor. Szakít. Férfi mindig jónak mondta a házasságát. Ez igaz is lehet, szerető már tudja, hogy csak pótlék volt. Feleség sosem tudott semmiről. Szerető mindig korrekt volt. Tiszteletben tartotta, hogy a férfi nem akar kilépni a házasságából, mert az jó. Állítólag szerette a szeretőt, aki viszont fülig szerelmes volt. A kérdésem egy kicsit pszichológiai jellegű is. Lehet egy házasságot ugyanúgy folytatni, mintha misem történt volna? Azért 6 év nem kevés idő.
2020. ápr. 2. 16:53
1 2
 11/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Hülye kérdés. Persze, hogy tudja. Erre épült az életvitele. A házasság az első, a szerető pedig a kényelmes zúg pajti. A férfi nem veszített ebben a helyzetben.
2020. ápr. 2. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
A férjem nem tudott.....ahogy elhagyta a szeretője bevallott mindent és le lepett hozzá. 5 évet kavartak a hátam mögött, már úgy vagyok vele hamarabb léphetett volna a nő és nem ment volna el az életemből az az 6 év.
2020. ápr. 2. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Persze hogy tudnak. Hazug arcátlan népség
2020. ápr. 3. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A hazassagra ez nem lesz kihatasal. De a faszi megerdemelne hogy boritsd az alom hazassagot. Rengeteg ilyen hazassag es kapcsolat van.
2020. ápr. 3. 13:08
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem akarok borítani! Csak szakítottam.

Azért tettem fel a kérdést, mert sokszor olvastam, a szerető olyan mint a drog. Aki megszokta nehéz róla leszokni.Meg az otthoni hiányosságokat pótolja. Esetemben: Otthon a feleség igen követelődző. (Mindig erre panaszkodott a szeretőm.)

Biztos, hogy mindenképpen az asszonnyal maradna, - egy 49 éves férfiról van szó - aki iszonyú nagy energiákat és összegeket fordított a család áhított életszínvonalának megteremtésére. Asszonyka volt amikor nem is dolgozott. Mindig mondta: szeret de nem dobná el a felét annak amit teljesen Ő teremtett meg.

Mikor összejöttünk, megígértük egymásnak soha nem borítunk! Akkor még én is házasságban voltam. Azóta 4 éve elváltam. Mivel nekem nem volt jó a házasságom ,mint neki. Én sem úgy gondoltam, hogy ez ennyi ideig tartani fog, nem bírtam tőle elszakadni.

Főleg olyan férfiak válasza érdekelne, akiknél szintén hosszú szeretői kapcsolat szakadt meg. Mivel én azt gondolom: szerető akkor tud belépni egy kapcsolatba ha ott valami mégsem stimmel teljesen. Ezt pótolja a férfi a szeretővel. Aztán ha a szerető eltűnik, a probléma újra előjön.

2020. ápr. 3. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Én nem mondom, hogy egy észlény vagyok, de ekkora naiv buta nőről ritkán hallani mint amilyen Te vagy.
2020. ápr. 3. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#15-ös Az ex szeretőd házassága eddig sem volt jó, ezért kerültél képbe, most attól, hogy nem vagy nem változott semmi.

Ha kellenek a külső ingerek, hogy jól érezze magát, akkor keres helyetted mást.

2020. ápr. 3. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan már, te komolyan azt hiszed, nem kerít seperc alatt valaki mást helyetted? Micsoda főnyeremény vagy, nem elég, hogy gerinctelen, de még naiv és ostoba is mellé :D
2020. ápr. 3. 14:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Azért azt ne felejtsd el utolsó, aki elmondtál mindennek, hogy nem minden szeretőben lehet megbízni. Én korrekt voltam, vagyok. De nem azt akartam, hogy rólam szóljon ez a kérdés. Én már szakítottam. És köszönöm a meglátásokat, hogy szerintetek ilyen esetben mindent bevet a férfi, hogy új szeretőt találjon.
2020. ápr. 3. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi pszichológia, inkább biológia.

Persze, hogy tudja ugyanott folytatni, hiszen eddig a 6 év alatt is folytatta.

Persze, hogy drog, pont azert fog gyorsan mast keresni és találni helyetted.

Én nem akarlak bántani, de mi a fenével tudott téged 6 évig ebben a helyzetben tartani?

Neked közben nem lett volna mas, nem ismerkedtél férfiakkal?

2020. ápr. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!