Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hazas ferfival kapcsolatom. Felesege a vilag legonteltebb noje, megallas nelkul posztolja tokeleted anya, haziasszony, tornazik enekel sut foz. Blabla. Bunkosag lenne ajandekba elkuldeni neki a ferje meztelen kepeit?
Attól, hogy a szeretője vagy, még a felesége az, akihez hazamegy, ő az első, őt választja - teljesen mindegy, hogy egyébként a feleség milyen. Egyébként attól lenne öntelt, hogy jó háziasszony, tornázik, odafigyel magára, és a családjára? Hmm...
Ha már belementél egy szeretői viszonyba, akkor igen, bunkóság lenne, hiszen feltételezem, már a legelején tudtad, hogy a pasi nős.
Ne küldd el,de csak azért mert neked attol nem lesz jobb!
Sokan támadnak itt téged de azért ha tényleg olyan minta asszony akkor a férje nem akarna mással lenni.
Saját rokonsagomban is tudok olyat aki hude rendes asszony süt főz minden ragyog ,csak épp 37 éves fiatal nő létére teljesen Frigid .
A #8-as válaszolóval értek egyet. Én is feleség vagyok, ráadásul olyan, akit megcsaltak. Én ugyan nem posztolok magamról semmit a közösségi oldalakon, de sütök, főzök, hobbi szinten triatlonozom, nincs rajtam egy deka zsír sem (a férjem nem szereti molett hölgyeket, ezért nagyon odafigyelek magamra) nem vagyok frigid, sőt... a férjem volt a mindenem. Addig a pillanatig, amíg ki nem derült, hogy mikor, kivel volt viszonya. Köszönettel tartozom annak, aki felnyitotta a szemem. A férjem be is vallott mindent.
Íme a másik oldal :D
Gerinctelen vagy ugyan, de a szeretőd egy sokkal nagyobb hulladék. Gondolom a tökéletes felesége neki akar tökéletes lenni. Én biztatlak, hogy avasd be az asszonyt. Nem a bosszú miatt, hanem azért, hogy felnyíljon a szeme és ha ez neki így nem felel meg, akkor zavarja el a férjét a fenébe. Az ilyen pasik otthon el szokták játszani a csodálatos mintaapát, a szerető férjet és úgy tudnak tenni, mint akik végtelenül boldogok a családjukkal.
Az én férjem például nem győzte hangoztatni, hogy én vagyok élete szerelme és ő a legszerencsésebb ember a Földön, hiszen a leggyönyörűbb, legodaadóbb nő a felesége. Hányinger.
Mondd csak el, de közben szegyelld magad és ne a bosszú vezereljen, hanem a jószándék. Peace
Egy undormány hányadék vagy, aki nem szeret igazán senkit, azt a férfit se, akit birtokolni és tönkretenni akarsz mindenáron.
egy szerető
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!