Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm találkozik ketesbe (publikus helyen) egy fiúval kit a buszmegállóba ismert meg az minek számít?
Nagyon agodom mert szinte soha nem talakoztak élőben.
És a fiú próbálkozik de elvileg a barátnőmnek nem tetszik. Mit mondjak neki? Mit keljen reagálni? Hogy közöljem hogy nem akarok hogy tálálkozanak.
Együtt lakok a barátnőmnel. 2 éve vagyok együtt vele. És ő szól hogy ne legyek féltékeny . Mit mondjak neki hogy meg győzem hogy ez nem természetes dolog hogy így idegen fiúkal találkozik?
Avval érvel hogy régi barátja de nem is ismeri fb bezséltek meg egyszer találkoztak a buszon.
Atól hogy fél éve ismerte meg az nem régi barát.
Kamu
Sztm mond meg neki, hogy ha taliztik vele, akkor viszlát.
N27
Ne haragudj de, hogy lehetsz ennyire papucs???
Majd mellettem fog idegenekkel találkozni akik buszmegállóban akarták felszedni?? Én még még asszisztálok hozzá??
Szerintem keresd meg a tökeidet és legyél férfi ha, hagyod hogy így banjanak veled nagyon keserves életed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!