Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy pasi 4-5 találkozó után szerelmes legyen a szeretőjébe? Vagy csak kábít?
Egyszer voltam valakinek a szeretoje eletemben, es hasonloan viselkedett velem a ferfi, mint veled. Mi jol ereztuk magunkat egymassal a szexen tul is, igy nalunk is megjelentek az erzesek, ez lehet nalatok is, de ennyire nem reszletezted. Mindenesetre sokat ne lass bele, ha alakul valami komolyabb, az ugyis egyertelmu lesz.
30N
"Folyamatosan érdekli mi van velem, mi bánt, mi a véleményem dolgokról. Igen lefeküdtünk egymással.Akkor is mindenben azt nézi hogy nekem, mi a jó,mit szeretnék. Egy pillanatra sem veszi le rólam a kezét. Bújik, ölel, szeretet..."
A felesége/nője mellett. Szóval használ. Gratulálok. :)
HA mindketten kapcsolatban vagytok akkor talán lehet, mert pontosan tudja hogy mik a kapcsolat korlátai és nyugodtan leígérheti a csillagokat az égről az marad az elvek szintjén.
Személy szerint én is olyan szeretői viszonyt tudok csak elképzelni, ahol másik félnek is van kapcsolata, mert akkor nem kell megjátszani magad, a másik fél is pontosan tudja mit vállalsz és nem féltékenykedik, nem balhézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!