Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalás! Járt vki hasonlò cipőben?
Figyelt kérdés
Van egy élettarsam 15 éve, szeretem, nem cserelnem le, de belépett egy masik ferfi az életembe, akit ugyanugy megszerettem. Nincs köztünk semmi fizikalis kontaktus. Mindketten tudjuk, hogy nem lenne helyes. Neki is van 10 eves kapcsolata. Soha nem beszéltünk ròla nyîltan. De tudjuk, éljük igy az életünket.2020. febr. 10. 18:30
11/16 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Az én életemben is pont egy ehhez hasonló eset zajlik, hihetetlenül fájdalmas tud ez lenni a lelkemnek. Nálunk annyi a helyzet, hogy a férfi friss házas, pár éve ismerik egymást a feleségével, így eszem ágában sincs szétszakítani őket. Fáj, ha rájuk nézek, annyira szépek, de a fáj, hogy nem lehet az enyém, pedig ő is kimutatta irántam érdeklődését.
Szopacs egy szituáció az ilyen. Majd elmúlik. Vagy ha nem, én azt mondom ő az igazi társad!
13/16 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, nagyon nehéz....:( Nálunk ráadásul gyerekek is vannak mindkettőnknél... De nagyon szeretünk beszélgetni, erdeklodunk egymás irant.
15/16 A kérdező kommentje:
Azòta pont ugyan az a helyzet. Megtanultam elfogadni.
2020. okt. 10. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!