Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok, hogy nem képes a férfi leállni a megcsalással abban a kapcsolatban, ahol a lebukás előtt végig hűtlen volt?
Vegyünk egy kutyát, ami mindig a szőnyegre xarik. Attól, hogy észreveszed, leszokik róla? Nem. Főleg, ha le se szidod érte.
Te meg jutalomfalatot is adsz, ahelyett, hogy az orrát belevered, és csodálod, hogy rászokott a szőnyegre? 😂😂😂
Egyszer mindenkit meg lehet csalni. De ha rendszeresen csalnak, akkor te vagy a hülye, és megérdemled.
Életszerű példa: Adott egy pasi aki összekeverte a szerelmet a szexel meg a szimpátiával és így van együtt a "párjával" évekig. Nála hamar bejöhet a 3. fél.
Aztán ha ugyanez a pasi megtalálja az "igazit" akit tényleg szenvedélyesen szeret, csodál felnéz rá, a legszebbnek látja. Őt nem fogja megcsalni.
Az, hogy ki milyen a partner személyisége is befolyásolja. Nekem volt olyan társam aki mellett teljesen alárendelődtem annyira domináns volt. A mostani mellett meg én vagyok a nagy határozott nő.
Meg aztán idővel az ember személyisége is változik.
Aki fiatalabban nagyon jó volt, középkorúan esetleg úgy érzi elmegy mellette az élet ha kicsit nem lesz "rosszabb". Fordítva is van. Senkit sem kell azért egy életre leírni mert életében valamikor ilyen-olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!