Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek lehet véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet véletlen egybeesés vagy megcsalt?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon jónak tartom a kapcsolatunkat, nem gondolnám róla, hogy megcsal(t), de most egy picit elbizonytalanodtam. Nem rég elment bulizni a haverjaival, amivel nem is lenne gondom, hisz én is szoktam menni a barátnőimmel csajos estét tartani, de elég részegen jött haza és utána napokig túlzottan kedves, nyálas vot, ami nem jellemző rá. Aztán néhány nap múlva nőgyógyászhoz kellett mennem, mert elkaptam valamit. Az biztos, hogy én az elmúlt 4 és fél évben nem voltam senki mással, de az orvos szerint ezeknél a fertőzéseknél nehéz megállapítani, hogy szexuális úton kaptam el vagy esetleg nem-e lappangot már bennem. Na, de több évig és pont egy ilyen alkalom után jön elő? Ő esküdözik, hogy nem történt se azon a bulin, se máskor semmi másik lánnyal. Szeretnék hinni neki, de mégis bennem van, hogy talán részegen képes lett volna rá. Ti mit gondoltok?
2020. jan. 17. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
En is kaptam el hpv-t. Akkoriban olyan baratom volt,h utolag kideritettem,hogy strici. (Nem eltunk egyutt.)
2020. jan. 17. 13:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, az orvos is ezt mondta, de nekem már az is megfordult a fejemben, hogy talán régebben történt meg valakivel, csak neki most (hamarabb, mint nekem) jöttek elő a tünetek és ezért volt olyan fura. Túl sok az egybe esés, nem tudom mit gondoljak.
2020. jan. 17. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

mióta vagytok együtt? a négy és fél év erre vonatkozik? azért az elég sok lenne, hogy wddig nem volt semmi tünet.

viszont az is kicsit fura lenne, hogy így egyből kijönne utána nulla lappangás mindkettőtöknél.

2020. jan. 17. 13:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ht nem tudom,nekem is volt hpv-m. Kb két évig visszatért,de nem volt partnerem se. És mikor ez kijött sem voltam együtt senkivel már kb egy éve. Azóta már eltelt 2 év és azóta sincs tünete. Nem voltam azóta vizsgálaton,hogy megnézzük teljesen eltűnt a véremből vagy sem,de elvielg ez nem fog soha eltűnni. Van partnerem is,de egyikünknek sincs baja. Na most ,ha ez hirteln előjönne akkor lehet ő is azt hinné,hogy megcsaltam? pedig nem is...

Am hpv elvileg elkapható uszodában is ,meg egyéb helyeken nem csak szexuálisan!

2020. jan. 17. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok helyen elkaphat egy nő fertőzést, strand, úszoda, edzőterem és még hosszasan sorolhatnám. Sajnos volt olyan esetem, hogy emiatt ment szét egy aránylag jónak kinéző kapcsolatom, mondjuk az csak pár hónapja tartott és ez is rányomta a bélyegét a bizalmatlansági faktorra.

A kérdéses exem megvádolt avval, hogy félreléptem, mert nem érezte jól magát szex közben és elment a nőgyógyászához aki azt állította, hogy az adott fertőzést szerinte csak nemi úton lehet elkapni. Ahelyett hogy megkért volna, hogy menjek el vele szűrésre elkezdett gyanúsítani és a fejemhez vágott mindent, nem fogta vissza magát. Ez nem mostani eset 15 évvel ezelőtt történt. Akkoriban még nem volt olyan egyszerű egy vizsgálat mint manapság, hogy pár nap alatt kész az eredmény.

Szóval úgy 5 év elteltével összetalálkoztunk és sűrű bocsánatkéréssel kezdte a mondókáját, mert kiderült hogyan betegedett meg, de most már rendben van és nagyon boldog. Majd a mondókája végén hozzátette, hogy szerencsés voltam hogy én nem kaptam el. Így 5 év után azért vicces dolog, mert igazából ő fertőzhetett volna meg engem, de szerencsére nem ez történt.

Anno amikor szétmentünk beszéltem a történetünkről egy férfi ismerősömmel akinek a párja laborban dolgozott és ő mondta, hogy ha tünetmentes is vagyok akkor is menjek el szűrésre mert a fertőzés lappanghat évekig és utána sokkal nehezebb kezelni. Rászántam anno 80 rongyot és teljes kivizsgálást csináltattam, a mintavétel nem volt kellemes.

2020. jan. 17. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ez eléggé lehangolóan hangzott, az én meglátásom szerint sajnos van esélye annak, hogy mégiscsak történt valami azon az ominózus bulin a párod és valaki közt. Igen, nagyon véletlen egybeesésnek kell lennie annak, hogy pont akkor jön elő nálad valami, miután elment, részegen jött haza, és gyanúsan nyájaskodóan viselkedik utána veled. Lehet, hogy rémeket látok, de szerintem sajnos bement a "málnásba". Ha van benne egy kis gerinc, nyugodtan állítsd válaszút elé!
2020. jan. 17. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg, mi lett végül !!!
2020. jan. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!