Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan regisztráltok partnerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan regisztráltok partnerkeresőre úgy hogy ne bukjatok le? Nem függetlenként képpel.

Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Looser
2020. jan. 5. 09:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Értelmes ötleteket várok...
2020. jan. 5. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem.felismerheto.keppel, csal egy reszlettel rolam
2020. jan. 5. 09:21
 4/10 anonim válasza:
18%
Nem feltétlen képpel, én úgy vagyok vele hogy akinek a kép számít a legtöbbet olyan nőre nekem nincs szükségem. Egy idő után küldök neki de én ebben hiszek. Egy telefont sem azért veszek meg mert szép hanem mert megfelel a céljaimnak.
2020. jan. 5. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Egyszer én is próbáltam, de gyorsan meggondoltam magam. Töröltem is a profilom, féltem, hogy valaki felismerés. F
2020. jan. 5. 09:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Bukott már valaki?
2020. jan. 5. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Lúzer.
2020. jan. 5. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Bukott-e már le valaki? Ezzel kb mindenki lebukik. A nőnek mindig vannak fent ismerősei ugyanúgy a társkeresőkön, ahogy a férfiaknak is.

Légy hűséges vagy szakíts

2020. jan. 5. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell képet feltölteni, pár levelezés után kiderül, lehet-e ismerősöd az illető vagy sem. Utána lehet képet cserélni. Én nem buktam le, amikor kerestem. Most meg már nincs is ki előtt, szabadon ismerkedhetem. Bár még nem döntöttem el, hol, melyik oldalon, annyira nem ismerem őket.
2020. jan. 6. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Felesleges szexpartnerkereső, facebook-on mindenki fent van, lebukás esélye kisebb.

És a sok agyhalott egy közösségi oldalt használ szexpartnerkeresőnek.

2020. jan. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!