Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan arra hivatkoznak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan arra hivatkoznak, hogy azért csalják meg a párjukat, mert nincs otthon szex? Valaki csalt már ezért vagy ez csak egy sablon kamu duma?

Figyelt kérdés
A szerelem/ szeretet attól meg él bennetek vagy nem tudnátok megtenni ha még szeretnétek?

2020. jan. 4. 05:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

9essel egyet értek ...

nálam, ha nem vágja rá h oké csináld old meg magadnak! akkor valszeg eszembe sem jutott volna h keressek valakit szeretőnek!

érzelmileg sokáig még a szakítás után is kötődtem az exhez, mégis érzelmeim lettek a szeretőm felé.

mi volt bennem ? düh, tehetetlenség, dac, kétségbeesés, pánik...

mégis egészen a végéig próbáltam rendbe tenni a kapcsolom, feladtam mikor kiderült h már más felé vannak érzelmei. (amúgy a nő 3 hónap után szintén kitette a kevés szex miatt, és azóta sem volt fél évnél hosszabb kapcsolta e miatt, és még mindig nem ismeri el h benne van a gond és nem a nőkben!)

ez volt az első és egyetlen eset, de technikailag nem megcsalás ha a másik fél rábólint, viszont mégis az mert harmadik fél lép be a kapcsoltba.

2020. jan. 4. 09:38
 12/19 anonim ***** válasza:

"Habar az elet is a kezemre jatzott mar nem egyszer. "

Kiemelnèm az IS-t.

Én is bosszút vettem ès az élet is felképelte késöbb. És tudatàban is van.és Ö kèrt tölem bocsànatot mindezek utàn mint ember az embertöl.

2020. jan. 4. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért tök vicces az élet! Itt is olvasom, meg egy csomó másik kérdésnél is láttam már, hogy a párom nem akar szexelni. Az miért van, hogy az egészséges libidójú nők olyan pasival vannak, aki nem szexgép és végül valahol máshol veretik magukat teli. A bâszékony pasiknak meg olyan feleségük van, aki nem akar lefeküdni velük és végül kénytelenek máshol, másnak beverni.
2020. jan. 4. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Ez tènyleg igy van.vicces az elet.

Az is jellemzö hogy a gazdagok altalaban meddök, de akik nyomorognak oda meg jön 10 gyerek is veletlen.

2020. jan. 4. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

jó kérdés...

de mint írtam a gyerek előtt nem igazán volt ez gond

előre honnan tudjam h majd 2 év múlva el is felejthetem a szexel a párommal mert h neki alig van libidója? és h addig is csak a gyerek miatt erőlteti meg magát?

másik h valszeg kifullad a kapcsolt és egyik fél sem jut odáig h merjen kezdeményezni egy magasabb szintet. ahol sikerül ott rendbe jött a dolog. de azt látom h sok kapcsoltban benne van h amint gond van lépnek mert van másik ! nem akarnak tenni érte a kapcsoltért a másikért semmit. holt egyszerű dolog szakítani és keresni egy új izgalmas partnert akivel szintén csak addig van minden amíg kellemes nekik ...

ahol tudtak lépni mert felismerték a problémát és akartak tenni ott helytállt a kapcsolat nem volt megcsalás és kinyíltak. rájöttek h nem eldobni kell ami alapban jó hanem megjavítani, beszélni róla, tenni érte.

2020. jan. 4. 10:01
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is részben a szex hiánya volt a probléma. mai napig nem értem, hogy valaki a szülés előtt minden másnap akarta a szexet, utána meg inkább késő estig facebookozott, meg TV-zet,megvárva míg én elalszom, mivel hajnalban kelek. Próbáltam ezt megbeszélni vele, de hatástalan volt, mert csak hallgatott. Szülés utáni évben szinte semmi nem volt, utána is jó ha 2-3 havonta. Így meg csak azt éreztem, hogy csak addig kellettem, míg szül, aztán csináljak amit akarok!

Igazából azt nem értem, hogy mit gondol ilyen esetben a másik fél? Cölibátust fogadjon csak azért mert neki nincs kedve hozzá. Meg hogy tud valaki a szexben 180 fokosat fordulni? Az emberben ilyenkor megfordul az is, hogy lehet van valakije, mivel én 3 műszakban dolgozom, így ő tudott pasizni.

7 évig ment ez így, közben egyszer nekem is volt kalandom, de 2-3 alkalomnál több nem történ, mert nemigazán tudtam titokban megoldani a találkozót, így befejeztük. Viszont mikor feltűnt egy normálisnak tűnő nő az életemben, akkor közöltem vele, hogy itt befejeztük.

2020. jan. 4. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Megelőzöm a feminácikat (bár az 1-est nem sikerült): ha a férfi csalja meg a nőt, az a férfi hibája, mert szexmániás disznó, de ha a nő csalja meg a férfit, az is a férfi hibája, mert nem adja meg a nőnek, ami kell neki."

Ha a férfi dug félre akkor a szerető a k-rva, ha a nő dug félre, szintén a nő a k-rva :D

2020. jan. 4. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Anno 19 évesen jöttem össze életem első párjával, akkor még mindketten szüzek voltunk, ami sokáig nagyon sok gondot okozott. Neki nagyon-nagyon nehezen állt fel, ezért egy idő után már nem is akart próbálkozni. Ha mégis, akkor nagyon hamar elment (volt, hogy még bennem sem volt), ezért szintén nem nagyon kezdeményezett együttlétet. Az általános az volt, hogy hónapokig semmi. Ezt ez egy dolgot leszámítva (mármint a szexet) tökéletes volt a kapcsolatunk, nagyon-nagyon szerettük egymást, belsőleg szinte minden szempontból összeillettünk és a mai napig úgy gondolom, hogy ő volt a lelki társam. De sajnos vagy nem sajnos, engem érdekelt, hogy milyen lenne mással. Ő ugyanis sokszor célzott arra, hogy talán miattam nem áll fel neki rendesen. Ez nekem nagyon szarul esett, de közben meg engem is foglalkoztatott ez, hogy vajon én vagyok béna, vagy nem elég vonzó? Szóval végülis megcsaltam az egyik barátommal, aki akkor már évek óta fűzött. A szex nagyon jó volt ezzel a másik fiúval, de ennek ellenére (vagy éppen ezért?) nagyon megbántam a dolgot, mert tudtam, hogy hiába szeretem a párom, ezek után nem fogunk együtt maradni. És valóban, 6 év után szakítottunk emiatt. Szóval a kérdésre válaszolva, igen, van, aki azért lép félre mert nincs otthon szex. :(
2020. jan. 4. 19:59
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
Én már nem szexeltem egy jót olyan 16 éve, férfi vagyok és nem mentem félre, pedig számtalanszor lett volna rá alkalmam. Házas vagyok, a szex hiánya minden nap rányomja a bélyegét a hangulatomra. A szex hiánya nem csak testi "fájdalom" hanem lelki is. Nekem kell a lélek is a szexhez, de ezt egy idegentől nem kaphatom meg, sem a feleségemtől. Mivel csak egy átlagos férfi vagyok, átlagos adottságokkal, így ha még félre is akarnék menni, már esélyem sem lenne rá. A szeretősdi az egy külön műfaj, ott rengeteget számít a jó megjelenés, a sármos stílus. Igazásból már jómagam sem hiszek abban, hogy ebben az életben csak 1X is átélhetem azt, amit mások minden nap. Kár érte.
2020. jan. 5. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!