Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex vagy erzelmek is? Mit kene tennem?
A baratomnak majdnem 2 evig viszonya volt egy novel. Elmondasa szerint csak szex volt, de azota megtudtam 1-2 dolgot. Pl. hogy a csaj honapokig kikosarazta, hogy szex nelkuli talalkozoik is voltak, ahol sok csok volt, vagy hogy volt, hogy a baratom ejszaka hivogatta reszegen, hogy almodott rola, hogy a no minden reszet “imadja”, hogy mennyire hianyzott neki, intim kepek kuldozgetese. A tavolsag sem allitotta meg. A no tobbszor le akrta zarni, de mindig a baratom kereste ujra, hogy mennyire hianyzik neki es minden nap eszebe jut es hogy milyen jo vele. Elvileg nehany honapja mikor kiderult lealltak, de ejszaka rajta kaptam a baratomat, ahogy a no kepet nezi viber-en es hogy mikor volt fent utoljara.
Tenyleg csak szexrol szolt volna vagy itt mar erzelmek is lehetnek? Mit kellene tennem? Tanacstalan vagyok
"de mindig a baratom kereste ujra, hogy mennyire hianyzik neki es minden nap eszebe jut es hogy milyen jo vele. "
Gondolom hozzád is ezzel a szöveggel pincsizett vissza.
Minden nő beveszi :)
A baratomnak majdnem 2 evig viszonya volt egy novel
Én eddig olvastam..
Mi is a kérdés kedves kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!