Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem el akar hagyni egy 30 évvel fiatalaabb kolléganőjéért. Hogyan akadályozzam meg?
Tudtok még beszélgetni egymással? A legjobb a megbeszélése ennek a dolognak. Mérlegeljetek, hogy ez mivel jár (pozitív/negatív oldal).
Mediáció, párterápia, családterápia nem jöhet még szóba?
Koszond meg a Joistennek, hogy megszabadultad ettol a feregtol:)
O fogja a rovidebbet huzni, ezt garantalom.
Én ugyanígy voltam, elengedtem. (Mit csináltam volna? zárjam be?)
hozzáteszem 10 év házasság után talált mást.
Fél év alatt túl tettem magam rajta, elkezdtem ismerkedni, találtam egy olyan pasit aki bármit megtett volna értem, utána már nem is értettem miért ragaszkodtam ahhoz, aki fele ennyit nem mozdított volna értem.
Mikor összejöttem az új párommal, addigra az exem vissza akarta könyörögni magát,de nem engedtem neki.
Ő megpróbált egy új életet nem jött be neki, utána nekem is járt az új életre a lehetőség, hát én sem dobtam ezt el.
Nyugi, amúgy hamar meg fogja unni a fiatal csaj, inkább engedd el, visszajön hozzád, és akkor oda tudod neki vágni, hogy csak eddig kellettél neki, utána rájön mit vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!