Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másképp állnának az emberek a megcsaláshoz, ha?
Ez de szánalmas gondolkodás. Kérdező, neked fizetnek, hogy ilyeneket találj ki, vagy alapból vagy ilyen?
Megcsalás, az megcsalás, ami sokak számára megbocsáthatatlan cselekedet. Pont. Ezen nincs mit túlragozni.
Sok értelmet nem latom. Ha egy kapcsolat nyitott akkor ottan nincs szükség bérbe adásáról. Mindenki szabad azt test ami jó neki. Persze ez akkor mukodik ha mind a ketten teljesen őszinték. Az h kívül állok menyire tudnak rolla az sem változtat semmin m. Aki jó barát vagy ismerős így is úgy is elfogadja a dolgot. Aki meg két színű barát az akkor is eltűnik egy idő után ha ez úgymond nem derül ki.
29f és nyitott kapcsolatban vagyok. Plusz annyira jól mukodik köztünk minden, hogy eddig soha nem éreztem magam ennyire boldognak
én ugyanúgy állnék hozzá... páromba bekerül másnak a farka, aminek az én párkapcsolatomban nincs keresnivalója.
Mindegy hogy ezért fizetnek e valamennyit, vagy sem. Számomra nem elfogadható egy kapcsolatban.
Ha valami sz@r benne, akkor üljenek le a felek és beszéljék meg. Ha nem sikerül megbeszélni, akkor váljanak szét és mindegyikük kefélhet azzal akivel akar, békességben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!