Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mit reagálnál nőként, ha a pasid bevallaná, hogy felizgatná őt ha látna téged miközben egy idegen férfivel szexelsz? Kipróbálnád?
Tipikus strici duma. Igy kezdik. Beetetes!!!!!
Figyeld meg,h aztan penzert akarja,h lefekudj a barataival....
Elvinnem egy swingerklubba
Aztan kiderul h hogyan tetszik neki a dolog
Elsore valszeg csak latogatas lenne.
Igazabol ilyet max egy nagyon szoros eros kotelekkel osszekapcsolt parnal lehet.
Ha ilyen kapcsolatban lennek akkor valszeg nem okozna gondot a kapcsolatban.
De a vilagban keves az ilyen kapcsolat
Izgassa a fantáziájában. Nem szexelnék más férfival, a szeme láttára meg főleg, de amúgy nem is vágyom másra. Nem tudnám elengedni magam, nem tudnám élvezni az egész aktust, borzasztó zavarban lennék, és nem élvezném egy pillanatig sem. Márpedig egy fétist csak akkor szabad kielégíteni, legyen szó bármiről, ami mindkét félnek örömet okoz. Nekem ez inkább lenne kellemetlen, mint vonzó, szóval kihagynám.
Amúgy ezt megbeszélném vele, a reakciójától függ, hogy mit lépnék ezek után. Ha erőlteti és nem tud leakadni a témáról, akkor mehet isten hírével, találjon olyan nőt, akinek ez belefér. Ha elfogadja, és tudomásul veszi, akkor ennyi, nem beszélünk többet róla és nem lesz semmi következménye. Feldobta, nem jött be, nincs baj.
Én magam is kandualista vagyok és ez eleinte nagy nehézségeket okozott főleg, mert nem lehet rolla beszélni. A legtöbb nő totál elutasítja vagy autónál kiakad rajta. Így maradt a szorongás és a rosszabnál rosszab kapcsolatok.
Egy idő után úgy döntöttem, hogy elég ebből és nyílt lapokkal játszom. Már az ismerkedésnél közöltem a “ problémám” és csodák csodájára megtaláltam azt akivel lehetett erről nyíltan beszélni holott egy teljesen hétköznapi lány. E miatt a “ probléma “ miatt a kapcsolatunk a teljes őszinteséget igényelte. Ma ott tartunk, hogy teljesen boldog vagyok , nincs szorongás vagy bármi más. Ő egy idő után ki is próbálta ezt a fetist és tetszik neki, hogy az ilyen dolgokat velem oszthatja meg.
Boldogok vagyunk és nem is akarunk semmit változtatni.
Ja, nagyon szoros kapcsolatban, mondogasd csak ezt magadnak. 🙄🙄🙄
"Annyira szeretlek, hogy ma a Béla bsz meg, én meg maszturbálok rá a sarokban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!