Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Hallott már valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hallott már valaki olyat, hogy valaki CSAK azért nem feküdt le hónapokig a feleségével, mert az terhes? Lehetséges mindez úgy, hogy nincs megcsalás a dologban?

Figyelt kérdés
Ha nem a megcsalás a magyarázat, akkor mégis mi lehet?
2019. dec. 10. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Mi sem.

Valahogy zavaró a tudat, hogy ott a baba, mozog, mi meg csináljuk. Van más módja is átmenetileg.

2019. dec. 10. 19:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is kissé abszurd, bizonyos szempontból érthető is, csak hát na.
2019. dec. 10. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos ,hogy megcsal,lehet terhesen nem tart vonzónak,bár az se sokkal jobb.
2019. dec. 11. 07:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

“Terhesen nem tart vonzónak” ugyes vagy utolso...!

Nem arról van szó hogy nem tart vonzónak hanem total megrémül attól hogy ugy csinálja hogy közben ott van benned egy szinte kifejlett gyerek!

Te terhes nőként tudnád csinálni ezt kérdező? Hogy tudod hogy ott van benned a gyerek és ügy engeded be a párod peniszet?

2019. dec. 11. 10:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Terhes nő vagyok és tudnám. Belegondolva tényleg kicsit bizarr, ahogy már írtam is.

A kérdésre kértem választ és nem további kérdéseket. Köszi.

2019. dec. 11. 16:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerek nem gondatlanságból jött létre akkor azert csinalt neked gyereket mert pont hogy szeret és vonzónak tart
2019. dec. 11. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak "jól elvoltunk", míg terhes nem lett. Akkor kezdtem igazán vonzónak tartani, ahogy nőtt a poci.

Előtte is sok szex volt, akkor meg főleg, az utolsó hétig.

Nagyon életvidám kislány lett.

(a sok hintázás, mi ezzel magyarázzuk).

Nekem nem érthető a több hónapos előfordulás, még a szex mentes élet sem

2019. dec. 14. 09:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokat szexeltünk terhesség alatt is.
2019. dec. 15. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hallottam ilyet,egy terhes nő még vonzóbb.
2019. dec. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!