Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem fél a lebukástól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fél a lebukástól?

Figyelt kérdés

Tisztában van azzal, hogy ismerem a feleségét, közös ismerőseink is vannak, tudom a lakcímüket, hogy hol dolgozik a nő. Ráadásul közös képek vannak rólunk a telefonomban, kézzel írott levelei + az összes Messengeres beszélgetésünk el van téve.

Nem tervezem borítani a bilit, de persze ezt ő nem tudhatja biztosra. Egyébként csak azért furcsállom kicsit a dolgot, mert nem is olyan régóta ismerjük egymást és nem szokott velem bizalmaskodni, nem szereti, ha - az ő szavaival élve- “belemászok” az ő magánéletébe.

2019. dec. 8. 18:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Először is, nekem abszolút nincs semmi vesztenivalóm, ezért is mentem bele a dologba. Neki fogalma sincs, hogy én hol dolgozom, mert az egy nagyon zárt kör, ha még rá is jönne, semmire nem menne az információval. Nem élek párkapcsolatban, vele ellentétben nekem nincs ki előtt elszámolnom a tetteimmel, a hollétemmel. Az pedig a legkevésbé sem érdekelne, hogy az emberek mit gondolnának rólam ezek után, felnőtt ember lévén úgy gondolom, el tudom dönteni, hogy mi a jó számomra és mit szeretnék csinálni.

Nem azért tettem fel a kérdést, mert majd meg szeretném torolni, ha esetlegesen kiadná az utam és ezzel neki ártani szeretnék, eszembe se jutna, annál többet jelent Ő számomra. Egyszerűen csak elgondolkodtam, hogyha ilyesminél sokkal kisebb volumenű, kevésbé személyes dolgot sem szeret megosztani velem, akkor vajon miért bízik meg bennem ennyire?

Ja, és 1,5 éve találkoztunk először, 10 hónapja lettünk beszélőviszonyban, akkor kezdtünk el igazándiból ismerkedni egymással és mindössze 4,5 hónappal ezelőtt kezdtünk csak el összejárni.

2019. dec. 8. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
En laktam olyan alberletben ahol s masik szobaban egy ficko 2 baratnot tartott es az egyik hazament egyből jott a masik.plusz még alkalmira is szedett fel nőket. Nekem égett a pofamon a bőr. A dolognak ugy lett vége h a szőke baratnoje terhes lett.
2019. dec. 8. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!