Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzelhette hogy a szerető fontosabb?
Mennyire igaz,hogy a férjem nem engem tart fontosnak,hanem a szeretőjét.
Tegnap a szeretője,hozzám végta(messengeren), hogy azt mondta neki a férjem,ő a fontosabb elsőnek, utána én. Próbáltam menteni a házasságunkat,ő nem akarja..
Természetesen válunk ezek után...
Hogy képzelhet ilyet?
Tudom, hogy most nehéz, de meglátod eljön a te időd. A férjednek most csak a f.rka a fontosabb, nemsokára a szerető ki fog írni egy kérdést, hogy megváltozott a "szerelme", vagy ő fog hamarosan ráébredni arra ki is a te férjed. Te arra megtalálod újra önmagad és valakit akinek fontos leszel és nemcsak eljátsza.
De tegyél meg valamit magadnak. Ha ez a féreg férjed pár hónap múlva bekopogtat az ajtódon vagy ír egy sms-t, tíltsd le a francba és szóba ne állj vele. Mert elmondom neked, az esetek 90%-ban az exek visszavágynak, lehull a rózsaszín köd, rájönnek a mindennapi együttélés után, hogy a szerető ugyanolyan nő, mint a többi és már nincs meg az a feszítő érzés a gatyájában. Na ekkor kell a szemébe mondani, hogy már nem kellesz nekem, találtam egy jobbat nálad és becsukni az ajtót vagy kinyomni a telefont.
Ha te tudnád hány ilyen storyt hallottam amikor az ex szelleme ott lebegett a kapcsolatban és szinte tudni lehetett előre a forgatókönyvet. Csak ügyesen és elegánsan dobd ki a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!