Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nők válaszára vagyok kíváncsi! Ti küldenétek magatokról intim képet ha tudnátok hogy annak aki kéri családja van?
Nem volt az a minden lány álma egyáltalán. Ahol pedig fent volt még kép sem volt kirakva.
Úgy jöttem rá, hogy amikor éreztem hogy tuti valami gáz van, engem is és a lányunkat is maximálisan elhanyagolt, folyton ordibált velem. Belenéztem a telefonjába és elég profi módon próbálta titkolni de mégis megtaláltam amit meg kellett. Szóval itt még együtt voltunk. Ezek után következett hogy elküldtem a "barátnőihez".
Ezért tettem fel a kérdést mert még mindig foglalkoztat hogy hogy képes valaki ilyesmire. A másik pedig hogy lehet ilyen romlott, hogy tudja hogy szétrombolhat egy családot akkor már meg is teszi.
Én miben voltam hibás? Talán abban h vettem egy házat, hogy ne kelljen albérletet fizetni mert hát az rossz. Talán abban is hogy mindent megtettem azért hogy jó legyek neki és legalább havonta 1x rámnézzen mint nőre. Hogy minden házimunkát elvégeztem, napi 2x kapott meleg ételt a pici gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!