Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után derül fény a megcsalásra. Azóta bizonyítottan nem történt semmi. Mit teszel, ha nagyon szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 19:21
1/14 anonim válasza:
Mivel már túl vagyok egy megbocsájtáson aminek a vége újabb megcsalás és szakítás lett a vége ezért én otthagynám. Nem érdekelne semmi. Ha életem első ilyenje lenne akkor talán ha eleget pitizik megbocsátok. De az ziher, hogy a s*zart is kiszipolyoznám belőle úgy kéne hajtania
2/14 anonim válasza:
"bizonyítottan "
0-24 vele voltál minden egyes nap?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem kérdéseket vártam :)
Mit tennél?
2019. nov. 11. 19:52
5/14 anonim válasza:
Nem tudnék már bízni benne és hinni neki.
6/14 anonim válasza:
Otthagynám. En nem tudok nagyon szerelmes lenni szerencsere. 🙂
7/14 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hogyan derült ki.
8/14 anonim válasza:
Szerintem a megcsalásnak nincs elévülési ideje. Vagy ha van is, biztos, hogy nem egy év. Az pitsafüst a tervezett teljes közös életünkhöz képest, nyilván semmit nem jelent, hogy egy évig képes volt arra, amire minden más normális ember is (vagyis, hogy hűséges legyen). Nem tudnék benne bízni, hiába, hogy egész kerek egy évig ellenállt a csábításnak, a következő évben már semmi nem akadályozza meg, hogy ismét megjutalmazza magát ezért a csodálatos tettéért. Teljesen lényegtelen, hogy mennyire vagyok szerelmes. Nem hagyom, hogy hülyét csináljon belőlem senki.
Igen, házasok vagyunk, igen, van lakáshitel, igen, van gyerek. Ez nem kifogás.
10/14 anonim válasza:
“Nem kérdéseket vártam” Haver, hogy te mekkora egy sutyerák vagy. Nem csoda, hogy megcsaltak. Mondok neked valamit. Ha önigazolásért jöttél, akkor mehetsz is. Úgyse érdekel téged, hogy mi mit mondunk, ha az nem az, amit hallani akarsz. Szerinte told arrébb a biciklit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!