Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? (megcsalás, k&&vázás)
Nem olvastam végig a válaszokat.Megértem a férfit, neki még kell, a feleségének viszont már nem. Persze, hogy 40 év együtt töltött időt nem rúg fel!
Feltételezem, hogy az itt lévők többsége fiatalabb korosztály. Ők el sem tudják képzelni, hogy az idősebbek nem egyformák. Nem úgy van hogy egy időben mindenki gombnyomásra leáll a szexel. Az én baráti körömben van 49 éves nő aki már évek óta nem szexel. Aztán van 56 éves aki nagyon aktiv. Van olyan is akinek 50+ igen kevés a férjétől a heti egy,szeretője is van. A szerető 60+ os, szóban forgó hölgynél sokkal fiatalabb felesége van. Otthon aktív nemi élet de mégis kell a férfinak a szerető is, mert még 60+ is naponta feláll neki többször is.
És igen, ott a másik véglet,nagyon sokan leállnak a 40-es éveikben férfiak és nők is egyaránt.
Szóval nem lehet általánosítani itt sem mint az élet más területein sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!