Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet. Tudom, hogy rossz, de hallgassatok meg! Szerintetek is én vagyok a hibás?
25 éves vagyok, a férjem 28 éves, van egy két éves lányunk, 5 éve vagyunk házasok.
A férjem sokat dolgozik, mert van egy családi vállalkozásuk, amit még a nagyapja alapított, és most ő és a testvérei viszik tovább. Emiatt nem nagyon volt ideje rám. Akkor szorultam igazán háttérbe, amikor megszületett a lányunk. Onnantól kezdve csak neki szenteli az idejét. Jó, örülnöm kéne, hogy férfi létére kiveszi a részét a gyerekvállalásból, de valahogy hiányzik, hogy beszélgessünk, ölelkezzünk, elmenjünk valahova kettesbe, ne csak szexeljünk. Mióta megszületett a lányunk, azóta nagyon megromlott az önbizalmam. Részben a striák miatt, részben, hogy soha nem mondja nekem, hogy szép, csinos vagyok. Tudom, hogy már nem vagyok se szép, se csinos, de olyan jól esne, ha mondaná. Mondtam is neki nem egyszer, nem kétszer. Végre a kérésemet (hogy töltsön velem több időt) meghallotta, és holnaptól jövő hét hétfőig kivett egy kis szabadságot.
Csakhogy sajnos már késő, mert fél évvel ezelőtt megcsaltam. Amig nem tudtam meg, hogy szabadságot vett ki, hogy velem/velünk legyen, addig nem volt bűntudatom. Mert ő sose foglalkozott igazán velem. De találtam valakit, aki mondta, hogy csinos meg szép vagyok. Csak egyszeri alkalom volt. Tudom, ez nem mentség, de mégis....
Ha a szülés után a nőnek csökken a kedve a szexhez és a férfira már nem úgy néz mint azelőtt akkor ha a férfi félrelép akkor minden nő elítéli. A fordított helyzetben meg minden nő a férfit hibáztatja, hogy elhanyagolta a feleséget.
Válaszolva a kérdésedre. Igen, hibás vagy mert ahelyett, hogy a férjeddel ezt megbeszélted volna lefeküdtél mással. Mit szóltál volna ahhoz, hogy a szülés utána a férjed lefekszik más nővel mert nem foglalkozol vele? Ugye nem tetszene?
Szerintem nevetseges, hogy itt mindenki a kerdezonek ad igazat
Nem szep dolog nem torodni a felesegeddel, de nem egyenrangu azzal, hogy megyek es lefekszem massal
Undorito, aljadek dolog, ami semmit nem old meg, es egy eletre szetalazod vele a masikat
Lehet mentegetni magad, de ez az igazsag, aki tobbe nezi a sajat parjat, mint egy legutolso kutyat, az nem csalja meg, akarmennyit mondjak neki, hogy szep, nem is ertem, ez hogy jon ide, semmit nem befolyasol, hogy mit mond az az illeto, ha egyszer megcsalsz valakit akkor megcsalod, teljesen mindegy, hogy mit mond amiert lefekszel vele... ez mar csak onmentegetes.
Akkor addig ne ugráljon, bírja ki ha "viszket" meg lelkizzen a barátnőkkel, anyjával, vagy ha nincs, járjon el szerezni barátokat, vagy ha tarthatatlannak látja a helyzetét, mert mondjuk bántalmazza a másik testileg vagy lelkileg, adja bölcsibe a gyereket (2 évesen megy a legtöbb gyerek) és menjen dolgozni, utóbbinál legalább lesz felnőtt társaság.
Hány olyan kérdés van itt is, hogy ha velem csalta meg az exét, akkor bízhatok-e benne. Minimum ezért sem érdemes. Ha csak kívülről szép egy alma, lehet dicsérni, de csak a kótolásig. És attól még hogy sokan csinálnak valami rosszat, és mindenki nagyon megértő és elnéző saját maga felé meg lassan a gyerekfilmek többségében is a főgonosznak drukkolunk, mert jónak lenni uncsi, még nem kell utánozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!