Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg a terhes barátnőjét?
Adott egy sportolo, akinek van egy baratnoje aki terhes is tole. A sportoloval en ismertem egast de csak haveri alapon, nem is tudtunk egymasrol kb semmit. A sportolo azt mondta talalkozni akar velem csak beszelgetni. En belementem, mert tudtam van baratnoje-akit szinten ismerek es beszeltem is mar vele- es tudt hogy terhes, igy gondoltam ez tenyleg csak es barati talalkozas!
Amikor talalkoztunk alapbol ugy koszont h a derekamra tette a kezet majd adott ket puszit ovatosan az arcomrw. Majd amikor beultunk a kocsiba elkezdtunk beszelgetni, majd folyamatosan bamult es lekapott. Kerdeztem tole h ez most mi??? Otthon van a terhes baratnod!!!!!! Erre a valasz annyi
Volt, hogy ez az o baja es nem az enyem es a kozos baratunk allandoan beszel rolam neki csak jokat ezert kivancsi volt milyen vagyok, majd ahogy talalkoztunk egybol olyan volt mintha 1000eve ismernenk egmast es o engem akar.. es minden nap latni akar, oldjuk meg, es hiaba mondtam neki h ez nem jo stbstb es nekem aem jo erzes igy, azt mondta engem akar, es arra ker h amikor egyutt vagyunk ne gondoljak arra h neki van vkije. Mondom h a pba ne?!?!
Ez most akkor mi lehet? Miert csalja meg valaki a terhes baratnojet akinek az ujjara gyurut is huzott?
Amikor kerdeztem h osszevesztek e(mert csak ugy nem csalod meg a terhes bnodet) akkor mondta h nem akar rola beszelni, talan kesobb es ki tudja mit hoz a jovo.
/hozzateszem azt mondta h nem fogja most miattam elhagyni a terhes baratnojet (amit en meg is ertek de azt nem h miert csinalja ezt vele
Ilyen fajta, örök keresésben van , igy fog megöregedni , csak majd ötvenesként húszas korosztályt fog döngetni
Ne mondd , hogy nem tudtál a baratnöröl , valld be , hogy igyis belementél , legalabb anonim vállald be magad
A valaszoló azt akarja hallani , hogy azert lepett felre , mert szerelmes bele es miatta elhagyja a nöt es a gyereket .
Valóban ha azt mondta hogy nem hagyja el miattad , akkor az úgy van .
Láttam ötvenes foglalt pasit , aki tanarkent belehabarodott egy tanitvanyaba , es habar volt elettarsa , aki az ö beteg fiat nevelte , megis a nöt letagadta es azt mondta hogy szingli vagyok ! Ok van valakim de nem komoly .
Ilyen amikor esz megall es mas testresz felall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!