Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan derítsem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki, hogy valóban félre küldte-e az smst a domina?

Figyelt kérdés
A férjem regisztrálva volt egy társkeresőn, állítja, hogy nem létesített kapcsolatot senkivel, "csak tévesen küldhette az üzenetet neki a domina"... Persze én is érzem, hogy ez hazugság, mégis tagad. Felhivtam a dominát is ahonnét az SMS jött, ő is azt mondta nem tudja miről van szó.. (gondolom tartja a titkot). A regisztrációját törölte, tehát nem tudom Vissza nézni az esetleges üzenet váltást sem. Még is hogy bizonyitsam be, hogy közük volt egymáshoz? Tippeket kérek légyszíves.
2019. okt. 9. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hivasd fel egy hasonlo hangú haveroddal, olyan számról, amit kiír a teló, de amúgy tudakozóban titkos...aki kiadja magát neki, hogy mikor tudnánk találkozni újra?
2019. okt. 9. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan ennyi ferfi nem kepes a nadragjaban tartani a farkat? Szomoru olvasni,hogy mennyi megcsalo ferj van.. van egyaltalan kivetel? Lassan ugy gondolom,hogy nincs.
2019. okt. 9. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, sajnos 2017 végén kapta az smst. Én csak mostanában láttam meg. Tehát ha így hivatnam fel a nőt tuti nem emlékezne a sok férfi közül. Arra gondoltam még, hogy képernyő fotón elkuldenem a nőnek smsben az smst amit anno küldött, hátha úgy emlékszik, és így próbálnám rá venni, hogy mondja el mi volt köztük vagy csak annyit, hogy volt-e. De még is hogy tudnám rá venni, hogy lebuktassa?
2019. okt. 9. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most őszintén, számít ez? A bizalmad hirtelen visszaállna, ha kiderülne, hogy tényleg téves volt az az üzenet, és minden menne tovább, mintha mi sem történt volna? Szerintem teljesen mindegy, hogy tényleg téves volt-e az üzenet vagy sem (ha az lett volna, miért őrizgeti 2 éve?), azon nem változtat semmi, hogy regisztrált társkeresőre, hogy titkolózott előtted, hogy nem te voltál az első, akinek elmondta, ha valami hiányzott neki/baja volt. Az, hogy erre időközben rájöttél, egy dolog, a bizalmad nyilván elveszett, anélkül meg egy kapcsolat sem tud (jól) működni, és csak magadat alázod meg a prostik szemében, ha mindenféle képeket küldözgetsz meg nyomozgatsz. Azóta jól mondod, valószínűleg nem emlékszik már a férjedre a csaj, még ha tényleg történt is valami, komolyan ezzel akarsz foglalkozni, mikor láthatóan sokkal nagyobb horderejű problémák vannak a kapcsolatotokban?
2019. okt. 9. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak, csak megalázod magad, ha a prostinak könyörögsz.
2019. okt. 9. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szőke a domina?
2019. okt. 9. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem, most történt...inkább arra figyelj, ami most van...vagy ha ez zavar , akkor vess véget az egésznek
2019. okt. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!