Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kié lehet a kézlenyomat a tükrön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kié lehet a kézlenyomat a tükrön?

Figyelt kérdés

Van a hálóban egy gardrób szekrényünk és mindkét oldalán van egy óriási tükör. Tegnap este vettem észre ahogy rávetült a fény, hogy van rajta egy kézlenyomat. Ráadásul azon az oldalon ahol az én saját női cuccaim vannak. A párpmé a másik oldalon van. Én soha nem nyúlok a tükörhöz amikor kiveszek valamit pláne nem tenyérrel, de még a párom sem. Akkor hogyan került oda az a kézlenyomat? Valamiért megint a legrosszabb jutott az eszembe, hogy esetleg megcsal és a szeretőjével a tükör előtt csinálták. Nem tudom mennyire butaság ez a feltevés, de nem tudok másra gondolni, hogy hogy és miért került oda. Vendégeink egy ideje nem voltak és akik legutóbb voltak azután letisztítottam azt a tükröt mert a gyerekek összekenték.

És nagyon durva lenne ha így lenne mert az én saját lakásomról van szó és ő van itt nálam. Nem tudom, hogy megkockáztatná e hogy felhoz ide egy nőt. Munkából is mindig változóan érek haza meg apukámat is bármikor átküldhetném mert nem messze lakik, na meg ugye szomszédok is vannak.

Nemrég csináltam pont egy nagytakarítást a lakásban, gondolkozom, hogy hátha a nagy pakolásban én támaszkodtam oda valamiért, de nem jut eszembe ilyen. Az biztos hogy magunktól nem nyúlunk csak úgy tenyérrel a tükörhöz. Ti mit gondoljatok ha ilyet látnátok?

És kérlek ne azzal gyertek hogy miért vagyok vele ha nem bízok benne, meg hogy miket tett korábban ami ezt kiváltotta.

Elhiszem, hogy felmerül bennetek, de én a saját kérdésemre szeretnék választ kapni és nem egy visszakérdést.

Úgy nem tett semmit. De nekem is annyi esélyem van hogy megcsalt legyek mint bárki másnak. Jó a viszonyunk, de mint minden kapcsolatban nálunk is vannak veszekedések, voltak kisebb, de komolyabb problémák is. Nem igazán tudom kinézni belőle hogy még ha meg is csal olyan szemétláda legyen hogy az én lakásomra hozzá fel valakit, mert amúgy egy segítőkész jó ember mindenkivel, de most mégis elbizonytalanodtam.

Volt már olyan alkalom amikor annyira mélyponton volt a kapcsolatunk, hogy annyira nem érezte jól magát, hogy azt mondta ő inkább szeretne hazaköltözni.

De most nincs is baj a kapcsolatunkban, meg ha lenne is, nem tudom hogy megint ugyanígy gondolkoznak e.

2019. okt. 9. 06:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rémeket látsz.
2019. okt. 9. 07:00
 2/32 A kérdező kommentje:

De amúgy mindig ez történik velem.

Ilyen kétértelmű dolgok jönnek állandóan.

Műszempilla darab a kocsiban stb. Ilyen kis apróságok, de mégis rögtön megfordul az ember fejében hogy hogy került oda. Nem egy biztos bizonyíték de mégis aggasztó. Most meg a tükör. Mintha valaki vagy valami mindig azt akarná hogy bizonytalan legyek. :/

2019. okt. 9. 07:05
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezo,ha te nem hordasz muszempillát,akkor az gyanusabb,mint a tenyerlenyomat a tukron!

A ketto egyutt fura,de nem kell rogton rosszra gondolni!

Milyen véletlen furcsasagok vanak még?

2019. okt. 9. 07:24
 4/32 A kérdező kommentje:
A műszempillát már elengedtem. Kiderült hogy nem sokkal előtte fuvaroztuk egy barátnőmet és valószínűleg az övéből esett ki, ezt ő is megerősítette miután mondtam, mutattam neki. De amikor először láttam és friss volt az "élmény" gondolhatod hogy megijedtem. Erre viszont tényleg nem tudok magyarázatot adni, de hát nem kérdezhetek rá. Ha megcsalt úgysem vallja be, ha meg azt mondja nem tudja akkor is igyanúgy gyanús lesz. Meg hát milyen kis pitiáner dolog, hülyeség lenne felhozni. Engem mégis aggaszt.
2019. okt. 9. 07:28
 5/32 anonim ***** válasza:
83%
Én lehet véletlenül előtte venném észre azt a tenyér lenyomatot,és figyelném a reakcióját. Ha tényleg ott megcsalt,akkor ezt úgyis kitudod rajta szűrni a viselkedéséből.
2019. okt. 9. 07:49
 6/32 anonim ***** válasza:
39%

Most se értem, hogy szúrtad ki azt a műszempillát :D

Jó sok répát ehetsz, nagyon éles a látásod :)

Szerintem a tükör is egy kicsit el van túlozva.

Ha nem határozottan feminim formájú a kézlenyomat, akkor simán lehet a párodé. Ezer oka lehet, hogy rátenyerelt - például kicsit megszédült vagy rálépett valamire, amitől kibillent az egyensúlyából és a tükörre támaszkodott.

2019. okt. 9. 08:26
 7/32 A kérdező kommentje:
Amúgy borzasztó könnyű észrevenni egy fekete műszempillát, ha egy fehér színű valamire esett rá, szóval nem keresgéltem mint egy dilis, hanem hátrafordultam valamiért és meg is láttam :D
2019. okt. 9. 08:34
 8/32 anonim ***** válasza:
29%
Őszinte részvétem a párodnak. Nem let könnyű veled együtt élni.
2019. okt. 9. 08:39
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kézlenyomattal van a probléma, hanem azzal, hogy nulla bizalmad van a párod felé. Talán beszélgetni kellene egymással, és nem a tükörről.
2019. okt. 9. 08:47
 10/32 A kérdező kommentje:
Sajnos a páromé biztos nem mert most néztem, kb akkora mint az enyém. És páromnak nagyobb a keze mint nekem. De akárhogy próbálok visszaemlékezni, nem rémlik hogy én tettem volna. Még ha meg is botlottam volna vagy bármit csináltam volna nem hiszem hogy egy kinyitott, stabil tenyérrel sikerült volna odatámaszkodnom. Egyre kétségbeesettebb vagyok. Az jelenthet jót hogy csak egy van ott és nem kettő?
2019. okt. 9. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!