Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francnak kell mással ismerkedni, mikor kapcsolatban
van az ember?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakított velem az exem: azt mondta, nincs más neki, csak már nem szerelmes satöbbi satöbbi. Erre most ránéztem a profiljára, és megláttam, hogy összejött egy sráccal, akivel a kapcsolatunk alatt barátkozott össze (akkor azt hittem, tényleg barát). Szóval kezd leesni, hogy valószínűleg már akkor elkezdett többet érezni a srác miatt, és ezért szakított. No de ha párkapcsolata van az embernek, és megismer valakit, aki vonzza őt, akkor miért nem szakítja meg vele a kapcsolatot egyből, hogy ne tegye tönkre a párkapcsolatát? Miért kell ilyen embertelennek lenni azzal, aki megbízik benned?
#10-es elég szépen túldramatizált egy korrekt szakítást.
2019. szept. 22. 12:59
13/22 anonim válasza:
Hulyegyerek mithiszel. Ki a franc akarna a szarert harcolni mikor ott a jobb harc nelkul. Gondolkodj mar.
2019. szept. 22. 13:25
14/22 A kérdező kommentje:
"Korrekt volt! Nem akkor jött össze a másik pasival amíg neked mondta hogy szeret, hanem miután már nem voltatok együtt!"
Mondjuk én már abba se vagyok biztos, hogy nem léptek át előtte egy olyan határt, amit nem lett volna szabad...
2019. szept. 22. 13:38
15/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nálatok (válaszolók többsége) tényleg úgy megy, hogy ha találtok egy vonzóbb embert a párotoknál, utóbbit már dobjátok is a francba? Nekem is lett volna lehetőségem vonzó nőkkel ismerkedni az idején, de nem tettem, mert nem lett volna fair. Mikor úgy éreztem, túlságosan is bejön egy lány, inkább elkerültem, mert úgy éreztem, nem lett volna fair az exemmel szemben.
2019. szept. 22. 13:40
16/22 anonim válasza:
Mert őt szeretted akkor igazán és azok a lányok csak a külső szépségükkel fogtak meg, míg az exed a külső és belső értékeivel nyűgözött le. Az ex valószínűleg már nem így érzett irántad, azért lépett tovább.
2019. szept. 22. 13:57
17/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az exednek valószínűleg ő többet jelentett egy puszta vonzalomnál. De egyébként sem értem! Ha több hónap eltelt azóta, akkor honnan veszed hogy köztük már akkor is volt vmi? Meg egyébként is,miért foglalkozol még ezzel?? Ha így is volt, akkor sem lényeges már, hiszen az már elmúlt. Lépj tovább!
2019. szept. 22. 15:07
18/22 anonim válasza:
Egy merő spekuláció a részedről minden, hogy megcsalt, stb.Ezzel hergeled magad foloslegesen.
Szakított veled, mert már nem szeretett/nem volt boldog/hiányzott valami.
Légy hálás neki, hogy a te idődet se pocsékolta már, ha tudta, hogy ebből nem lesz semmi.
Hónapok teltek el, egyáltalán mi közöd már hozzá?Nincs jobb dolgod?
2019. szept. 22. 15:36
19/22 anonim válasza:
Benne van a pakliban, hogy már akkor is alakult valami, de ennek már semmi jelentősége. Hiszen ezek szerint egy ideje nem érdekled őt. Akkor meg tök feleslegesen rágódsz ezen. Lapoznod kéne neked is, ezzel magadat hergeled csak.
2019. szept. 22. 19:23
20/22 anonim válasza:
1. Nem biztos, hogy olyan szituációban van, ahol lehet / illik megszakítani az illetővel a kapcsolatot. Pl. ha a baráti társasághoz hozzácsapódik vki, akkor mondjon le a barátairól vagy küldje el az új embert a p...ba?
2. Ha annyira vonzódott hozzá, akkor saját maga alatt vágta volna a fát azzal, hogy nem várja ki, mi a vége... ha talál jobbat, miért legyen benne egy rossz kapcsolatban?
Én ezt a leírás alapján korrekt eljárásnak tartom, nem embertelenségnek. Történik olyan, hogy a másik talál jobbat. Fogadd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!