Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy a barátnőmnek van valakije? Érdemes utánanéznem, aggódnom?
Egy éve vagyunk egyutt,mostanában van néhány fura jel.
1.Tegnap is,meg kb 1 hete éjjel kapott egy pasitól messenger uzenetet,hogy mit azt nem láttam.
2.múltkor kaptam tole uzenetet,mielott elolvastam volna ,kitorolte,aztán csak terelt,mikor rákérdeztem
3.Fémmegmunkálóban dolgozik,ezért nem lehet teljesen kitisztítani a körmeit,amikor megismerkedtunk fekete körömlakkot használt,de azóta egyáltalán nem,mert mondta nem szereti-tegnap újra feketére lakkozta a körmeit
4.szereti az ezust,nemesacél ékszereket,van három nyaklánc,a bal kez minden ujján gyűrű,a jobbon eddig egy sem,most megjelent egy,kérdeztem kitol kapta,nem árulta el.
Nem fair ez tény, de ha igaz amit feltételezel akkor ő sem fair veled szemben.
Nem kell róla tudnia, ha nincs benne semmi nincs gond, ha meg hűtlen jobb erről tudni hogy tovább tudj lépni. Legalábbis így gondolom.
De ha nem nézel bele akkor meg becsülni való az egyenességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!