Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon gáz egy sokkal idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz egy sokkal idősebb pasival hotelbe menni szexelni?

Figyelt kérdés

Eddig meg tudtuk oldani nála mert egyedül volt, de most hotelbe akarna vinni csak nekem eléggé hülyén jönne le az egész mert ott is sejtenék, hogy nappal miért megyünk oda.

Én 19, ő 45.

2019. szept. 3. 12:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván egyértelmű hogy tudják miért mentek nappal 1-2 óra múlva meg elmentek. Neten talán írd be búvóhelyek van több ezer lehetőség és ott nem érezhető szerintem hogy ciki a dolog, ha ciki neked.
2019. szept. 3. 12:22
 2/33 anonim ***** válasza:
39%
Nem gáz. A hotelekben, motelekben ilyenekkel nem foglalkoznak. Szerintem láttak ők ennél nagyobb korkülönbséggel bíró párokat. Olyat is ahol x évtized a hölgy javára szólt.
2019. szept. 3. 12:23
 3/33 A kérdező kommentje:
De vidéki városban lakunk, szerintem itt nincs olyan.
2019. szept. 3. 12:23
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azzal szexel, akivel akar, amíg nem árt másnak. Arra azért készülj fel, hogy a társadalom nagy része erre nem reagálna pozitívan.
2019. szept. 3. 12:24
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen tisztába vannak vele,hogy miért mentek oda.Nála miért nem lehet ezután is?
2019. szept. 3. 12:25
 6/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a ciki hogy hotelben 1-2 óra, hanem az hogy 45 éves te meg 19, pluszban súlyosbítja a helyzetet hogy szerintem még házas is az az ember. A korodbeli srácok nem lennének jók erre az alkalmi szexes dologra?
2019. szept. 3. 12:26
 7/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem tom mit aggódsz, én azt hinném hogy a lánya vagy.
2019. szept. 3. 12:34
 8/33 anonim ***** válasza:
33%
Gáz. Kíváncsi leszek arra, ha 45 leszek, fogok-e szúrni 20 körüli nőket. Gusztustalan. Biztos nincs korodbeli matyizó srác, míg te inkább egy fonnyadt tökűvel hemperegsz.. Vigyázz, mert ha kitudódik, egy normális férfinak sem fogsz kelleni komolyra.
2019. szept. 3. 12:35
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

Gáz. Főleg egy ilyen idős pasival.

Könnyen fizetosnek fognak nézni.

2019. szept. 3. 12:45
 10/33 A kérdező kommentje:
Azért is aggódok ilyen helyre menni mert én tipikus tinilány vagyok, ő meg öltönyben jár és hátha fizetősnek néznek.
2019. szept. 3. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!