Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ez a megcsalásnàl?
Figyelt kérdés
Mostanában hallottam, hogy kétféle házasságtörés létezik, az egyik a megcsalás, a másik a közömbösség. Az elsőről természetesen mindenki tud, de a másikat szerintem ma még az emberek nem igazán ismerik. Úgy értem, hogy egy szakítàsnàl mindenki a megcsaló felet hibáztatja, de mi van ha a másik fél pedig annyira nem tett semmit a kapcsolatért, hogy ezzel a párját egy másik fél karjaiba kergette? Szerintetek ez igaz, hogy a közömbös fél is legalább annyira tehet arról, ha megcsaljàk, mint a megcsaló fél? Mi a véleményetek?2019. aug. 28. 11:00
1/6 anonim válasza:
Azzal azért vitatkoznék, hogy a megcsalt fél kergetné más karjába a megcsalót... persze vannak előzmények, szerintem fontos a kommunikáció, és hogy mindkét fél tegyen, tenni akarjon a kapcsolatért, nap mint nap. Ha valaki félrelép, és előtte meg sem próbálta otthon megoldani, megbeszélni a dolgokat, akkor az csak egyszerűen megcsalás.
2/6 anonim válasza:
Amiről te írsz, az nem házasságtörés. Ugyanakkor abban igazad van, hogy ha valaki boldogtalan egy kapcsolatban, az könnyen kereshet vigaszt más karjaiban végső elkeseredésében. Persze ettől még a megcsalás megcsalás. ha a kapcsolat annyira rossz, hogy nem érzi jól magát benne, akkor ki kell lépni belőle. Aztán utána lelkiismeretfurdalás és mások ítélkezése nélkül bújhat ágyba azzal, akivel jól esik.
3/6 anonim válasza:
Ha odáig jut a kapcsolat, akkor lépjen ki belőle. Utána azzal dug mindenki akivel akar.
Egyszerűbb félrekúni mint szakítani...nem kell semmilyen mentegető duma, szakítani kell ha megcsalásig jut a kapcsolat
4/6 anonim válasza:
Ha így nézzük akkor sokféle házasságtörés van, mert lehet más oka is annak, hogy valaki megcsal (betegség, eltérő igények stb). A megcsalás mindig két emberen múlik mint ahogy a párkapcsolat is. Itt előszeretettel beszélnek gerincről és egyebekről, de aki ebben az ügyben a gerincet emlegeti az kifejezetten meg is érdemli, hogy megcsalják, mert a másikon való ítélkezés még egyfajta igazolása is lehet a megcsalásnak.
5/6 anonim válasza:
Ha az egyik fél közömbös,akkor előbb próbálják megbeszélni a dolgokat,hogy hol,mit rontottak el.Nem hogy egyből beugrunk egy másik ágyába.
6/6 anonim válasza:
Igaz.
Persze nem ennyire primitív, meg fekete fehér, hanem ezernyi tényezős, de lényegileg valóban 50-50, minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!