Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnánk ezt helyre?
4 éves kapcsolatnak lett vége. Mint kiderült a nő már fél éve beszélgetett mással. Aztán összejött a sráccal. Nem is volt rendes szakítás. Mindenki azt hitte együtt vagyunk, csak mosolyszünet van.
A lényeg hogy én is így értelmeztem. Aztán mikor már lehiggadtam. (3 hónap után.) Újra elkezdtünk beszélgetni. Taliztunk. Aztán bevallotta másnap. A csávóval megbeszélte előtte nap hogy velem akarja megpróbálni helyrehozni.
Megbeszéltük mi volt a baj. Beláttam hogy én sem tettem oda magam. Én is hibás vagyok... Viszont idő kell neki is. Beszélgetünk csak. Elmeséljük kinek milyen napja volt.
De tudom hogy már a csávót is megkedvelte. Viszont vmiért nem engem küldött el. De mondta hogy idő kell neki h elfelejtse a másikat. Mert fél éven át minden nap csevegtek. Ő nem olyan hogy akkor mától nem. Tehát beszélgetnek. De velem is végre elkezdte ami hiányzott a kapcsolatunkból.
Viszont távolságtartó. Amit annak tudok be h gondolom még a csávó jár a fejébe. Ezt hogy tudnám elfelejtetni? Csak írok neki minden nap és 1x túllendül rajta?
Lányok voltatok már ilyen helyzetben?
F27
Nem jött össze neki a lián,de mivel te visszafogadnád és elnézed neki a következő "csávóig" jó leszel te is neki.
Innentől azt csinál veled amit akar,mint azt most is tapasztalod.
Kérdezgetheted itt a lányokat de inkább növessz végre farkat
40f
Azért távolswgtartó, mert védi magát.
Nyitott kommunikáció és a napi beszélgetés kb semmiben sem hasonlít feltétlen. Neked az elsőt kéne gyakorold.
Nőként mondom, hagyd ezt a csajt, nem játszik tisztán. A másik pasi biztos, hogy dobta, úgyhogy szerelmi bánatában visszakuncsorogná magát hozzád, amíg nem jön egy újabb hapsi.
Ló nincs, szamár is jó effektus.
Te most nagy szamár vagy.
Amíg a másik faszi képben van a csajodnál addig akár fejen is állhatsz.
Ez az ő játszmájuk nem a tiéd ha eddig nem esett volna le.
Jelenleg épp hülyét csinálsz magadból.
Szívesen..:)
Szerintem téged fog választani.
Na ne örülj!
Nem mert rájött mennyire kellesz. Hanem látja, hogy a másik nem fog összejönni. Vagy dobta a csávó vagy valami nem stimmel köztük és nem lát jövőt vele. Ezért vissza fog jönni hozzád.
Hogy miért nem jön mindjárt ha ez a helyzet? Mert az mégsem járja... meg kell mutatnia, hogy ő nem jön füttyszóra, érte harcolni kell, meg kell őt érdemelni és kivárni. Egyszóval taktikázik, hogy kettőtök közt ő lehessen a főnök. Ha visszacsúszna térdelve akkor ugye te lennél lovon de ha várni, sóvárogni fogsz utána akkor ő. Tuti. Egyik exem volt ilyen, ismerem ezt a fajtát elhiheted.
Engedd el.
Jó tanács, nem lesz olyan soha, amilyen volt.
Sőt sajnos jobb sem.
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!