Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan hozhatnánk ezt helyre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnánk ezt helyre?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatnak lett vége. Mint kiderült a nő már fél éve beszélgetett mással. Aztán összejött a sráccal. Nem is volt rendes szakítás. Mindenki azt hitte együtt vagyunk, csak mosolyszünet van.

A lényeg hogy én is így értelmeztem. Aztán mikor már lehiggadtam. (3 hónap után.) Újra elkezdtünk beszélgetni. Taliztunk. Aztán bevallotta másnap. A csávóval megbeszélte előtte nap hogy velem akarja megpróbálni helyrehozni.

Megbeszéltük mi volt a baj. Beláttam hogy én sem tettem oda magam. Én is hibás vagyok... Viszont idő kell neki is. Beszélgetünk csak. Elmeséljük kinek milyen napja volt.

De tudom hogy már a csávót is megkedvelte. Viszont vmiért nem engem küldött el. De mondta hogy idő kell neki h elfelejtse a másikat. Mert fél éven át minden nap csevegtek. Ő nem olyan hogy akkor mától nem. Tehát beszélgetnek. De velem is végre elkezdte ami hiányzott a kapcsolatunkból.

Viszont távolságtartó. Amit annak tudok be h gondolom még a csávó jár a fejébe. Ezt hogy tudnám elfelejtetni? Csak írok neki minden nap és 1x túllendül rajta?

Lányok voltatok már ilyen helyzetben?

F27

2019. aug. 19. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam így. Végül egyikkel se maradtam együtt, de egyrészt nem csak tőlem függött, másrészt azért ezek bonyolultabb dolgok ilyenkor...
2019. aug. 19. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem jött össze neki a lián,de mivel te visszafogadnád és elnézed neki a következő "csávóig" jó leszel te is neki.

Innentől azt csinál veled amit akar,mint azt most is tapasztalod.

Kérdezgetheted itt a lányokat de inkább növessz végre farkat

40f

2019. aug. 19. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Azért távolswgtartó, mert védi magát.

Nyitott kommunikáció és a napi beszélgetés kb semmiben sem hasonlít feltétlen. Neked az elsőt kéne gyakorold.

2019. aug. 19. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Nőként mondom, hagyd ezt a csajt, nem játszik tisztán. A másik pasi biztos, hogy dobta, úgyhogy szerelmi bánatában visszakuncsorogná magát hozzád, amíg nem jön egy újabb hapsi.

Ló nincs, szamár is jó effektus.

Te most nagy szamár vagy.

2019. aug. 19. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a másik faszi képben van a csajodnál addig akár fejen is állhatsz.

Ez az ő játszmájuk nem a tiéd ha eddig nem esett volna le.

Jelenleg épp hülyét csinálsz magadból.

Szívesen..:)

2019. aug. 19. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem téged fog választani.

Na ne örülj!

Nem mert rájött mennyire kellesz. Hanem látja, hogy a másik nem fog összejönni. Vagy dobta a csávó vagy valami nem stimmel köztük és nem lát jövőt vele. Ezért vissza fog jönni hozzád.

Hogy miért nem jön mindjárt ha ez a helyzet? Mert az mégsem járja... meg kell mutatnia, hogy ő nem jön füttyszóra, érte harcolni kell, meg kell őt érdemelni és kivárni. Egyszóval taktikázik, hogy kettőtök közt ő lehessen a főnök. Ha visszacsúszna térdelve akkor ugye te lennél lovon de ha várni, sóvárogni fogsz utána akkor ő. Tuti. Egyik exem volt ilyen, ismerem ezt a fajtát elhiheted.

2019. aug. 19. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Engedd el.

Jó tanács, nem lesz olyan soha, amilyen volt.

Sőt sajnos jobb sem.

Sajnálom

2019. aug. 19. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!