Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én házas, ő házas. Mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én házas, ő házas. Mi lehet a szándéka?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi 2 évig jár egy férjes nő után az szerelem? Nem történik közöttünk semm, mégis minden alkalmat kihasznál, hogy lásson. Mi ez? Őt kérdeztem, nem tudja mire gondolok. Tagadja.
2019. aug. 11. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ferfi 2 évig jár egy nő után az annyit jelent, hogy otthon megvan a betevő szex, semmi nem sürgeti, hogy felszedje a csajt, így ráér fűzni akár éveken át.

A naiv csaj meg azt hiszi, hogy a pasi szerelmes (főleg ha nem tud a férfi állandó partneréről).

Marha jó taktika, a csajok nagy részénél működik, csak kell hozzá otthonra egy állandó parner, mert egészséges férfi nem fut 2 évig szex nélkül egy nő után.

2019. aug. 11. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem egészen más fogalmaim vannak a szerelemről, ez max. a "bejön" kategória.

Vagy az van, amit az 1. válaszadó írt, hogy tulajdonképpen ráér flörtölgetni, megvan otthon minden, amit egy kapcsolattól vár, simán lehet, hogy még 5 másik vasat is tart a tűzben.

A másik lehetőség, hogy tényleg többet látsz bele, kérdező, mint ami van és egyszerűen csak ugyanazokon a helyeken fordultok meg.

2019. aug. 11. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem szerelem. Olcsò játék hülye gyerekeknek? Ìgy érted? Hát én is igy gondolom, csak nem tudom, hogy ez az ego polìrozáshoz kell akkor a férfinak?
2019. aug. 11. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

“Vagy az van, amit az 1. válaszadó írt, hogy tulajdonképpen ráér flörtölgetni, megvan otthon minden, amit egy kapcsolattól vár, simán lehet, hogy még 5 másik vasat is tart a tűzben.”

Nem lehet! Biztos!

Egy házas haverom ezt űzi, elég közelről látom a dolgot napi szinten (nem, nem értek egyet vele, csak látom, hogy csinálja)

Pl van csaj akit pont azért kapott meg a végén, mert fűzte az asszony mellett 1.5 évet, majd bejött a képbe egy új préda, és kezdte hanyagolni. Az meg 1.5 ostromnak ellen tudott állni, annak nem, hogy kiüssék az áhított nő szerepből.

Látod, a kérdező első gondolata is az volt, hogy 2 év fűzés tuti szerelem

2019. aug. 11. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet tényleg csak egónövelés. Nők gyakrabban csinálnak ilyet, pl az összes instapicha.

De ha neked bejön, vagy csak dugnál vele, akkor áthívhatod magadhoz egyszer...

2019. aug. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!