Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Aki volt már szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Aki volt már szerető státuszban lenézted a nőt amiért megcsalta a párját vagy nem?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 15:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%
Jajj, hagyjuk ezeket a majd megszívod dolgokat. Az emberek fele félrelép, valahogy mégsem hallani azt, hogy minden második kapcsolatban valaki szétverne valakit. A logikátok alapján engem egy 18 éves, 50 kilós srác vert volna szét, aki még életében nem verekedett...
2019. aug. 12. 10:09
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

a gyilkosságok egy igen szép száma féltékenységből történik, szóval igen is hallani róla :)

mellesleg egy megcsaláshoz amúgy is 2 ember kell

ebben az esetben kell egy pali aki nem foglalkozott eleget a csajával, meg a csaj aki félrelépett...ahelyett hogy leültek volna megbeszélni a problémát és ezért megy tönkre annyi kapcsolat és házasság...az emberek nem beszélgetnek egymással

2019. aug. 12. 10:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok

de a szeretőnek akkor is a legnagyobb szívás...nem több mint egy tömítőgyűrű, amire csak akkor van szükség ha rossz a cső, egy személy akit kihasználnak és szevasz...ez nem éppen egy értelmes élet

2019. aug. 12. 10:15
 24/32 anonim ***** válasza:
Ja de azt ne felejtsük el, hogy hol van szerelemféltésből emberölés? Segítek nem a társadalom többségi körében, ha érted mire célzok.
2019. aug. 12. 10:16
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

#22: Igen szép száma? Évente 1-2? :D Ne vicceljünk már. Ráadásul ezek elég nagy részében a félrelépőt intézik el, mert ő van kéznél.

Azzal egyetértek, hogy tényleg a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre a legtöbb kapcsolat.

2019. aug. 12. 10:18
 26/32 anonim ***** válasza:

Pacsi #21 kísértetiesen hasonlo volt az en sztorim is :D

Mondjuk én még mutogattam is a képeket a sracnak.

2019. aug. 12. 10:19
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

26nak

kajak megmutattad a srácnak a képeket ahogy megcsalja a csaja veled? és nem csinált semmit? ritka nagy mákos emberke vagy hallod hogy nem csinált semmit XD

2019. aug. 12. 10:24
 28/32 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Még nekem köszönte meg, hogy hála nekem többé nem él hazugságban. :)
2019. aug. 12. 10:36
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

van benne igazság...én mondjuk lelkileg összetörnék, bár ezt külsőre senki nem mondaná meg rólam :D 30 éves vagyok, 2m és 104 kg

de ha ezek után azt akarod mondani, hogy még jóbarátok is lettetek én tuti hanyatt vágom magam a székben XD

jah, 28nak ment a komment

2019. aug. 12. 10:43
 30/32 anonim ***** válasza:

Ah az azert nem.

De ez a gyakoribb nemám hogy késsel nekimennek a masiknak. Alapvetoen ez a csaj hibaja szerintem, mmert ha ő nem akarja, akkor nem lesz semmi. Faszi meg mindig lesz erre a feladatra, azt nem kell keresni.

2019. aug. 12. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!