Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Aki volt már szerető státuszban lenézted a nőt amiért megcsalta a párját vagy nem?
a gyilkosságok egy igen szép száma féltékenységből történik, szóval igen is hallani róla :)
mellesleg egy megcsaláshoz amúgy is 2 ember kell
ebben az esetben kell egy pali aki nem foglalkozott eleget a csajával, meg a csaj aki félrelépett...ahelyett hogy leültek volna megbeszélni a problémát és ezért megy tönkre annyi kapcsolat és házasság...az emberek nem beszélgetnek egymással
21-es vagyok
de a szeretőnek akkor is a legnagyobb szívás...nem több mint egy tömítőgyűrű, amire csak akkor van szükség ha rossz a cső, egy személy akit kihasználnak és szevasz...ez nem éppen egy értelmes élet
#22: Igen szép száma? Évente 1-2? :D Ne vicceljünk már. Ráadásul ezek elég nagy részében a félrelépőt intézik el, mert ő van kéznél.
Azzal egyetértek, hogy tényleg a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre a legtöbb kapcsolat.
Pacsi #21 kísértetiesen hasonlo volt az en sztorim is :D
Mondjuk én még mutogattam is a képeket a sracnak.
26nak
kajak megmutattad a srácnak a képeket ahogy megcsalja a csaja veled? és nem csinált semmit? ritka nagy mákos emberke vagy hallod hogy nem csinált semmit XD
van benne igazság...én mondjuk lelkileg összetörnék, bár ezt külsőre senki nem mondaná meg rólam :D 30 éves vagyok, 2m és 104 kg
de ha ezek után azt akarod mondani, hogy még jóbarátok is lettetek én tuti hanyatt vágom magam a székben XD
jah, 28nak ment a komment
Ah az azert nem.
De ez a gyakoribb nemám hogy késsel nekimennek a masiknak. Alapvetoen ez a csaj hibaja szerintem, mmert ha ő nem akarja, akkor nem lesz semmi. Faszi meg mindig lesz erre a feladatra, azt nem kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!