Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, gyülölöm mert megcsalt?
Te választottad, ahogy azt a havert is, aki ebben szintén partner volt. Tanulj a hibáidból, gondold át, hogy hol hibáztál.
Amíg ennyi indulat van benned, addig pedig ne ismerkedj.
Engen is csalt az exem az előttem volt csajával..
Mai napig gyűlölöm és nem tudom megbocsátani neki. De más férfinek attól tiszta lapot adtam, mindenki megérdenli, hogy kapjon bizalmat.
Azért vicces, hogy a csajt szidod ezerrel, a haverokra egyetlen negatív jelzőt nem használtál. Pedig legalább annyira elárultak téged.
Ha ilyen stílusban veszekedtél vele, akkor nem is csodálom, azt csodálom, hogy bírt ki ennyi időt melletted. Egyikőtök sem valami értelmes ember. Elhiszem, hogy csalódtál, de ebből a stílusból vegyél vissza és gondolkodj el azon, miért ilyen embereket vonzol magadhoz. Mert ne csak a nőd, a barátaid is jellemtelenek. Dolgoznod kéne magadon, hogy legközelebb egy fokkal értelmesebb nő is szóba álljon veled. Vagy nem csak a külsőre menni, mert belső értékek itt nem nagyon akadtak.
A tegnapi stílusért bocs.
Nem a két "ismerősöm" költözött be két utcára hozzám hanem ő, nem a két ismerősömmel kell találkoznom hanem vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!