Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg a barátnőjét egy csúnyább nővel?
Maradjunk a konkrét esetnél: valószínűleg únja a párját, te meg minimál efforttal összefeküdnél vele.
És nem a férfiak gondolkodnak így, hanem az a férfi.
Mellőzzük az általánosítást, ha lehet.
Azért, mert más vagy, új és ismeretlen. Lehet, hogy ha ő jó pasi, akkor azt is hiszi, hogy veled kb. bármit megtehet, örülj, ha megkapod. (Szintén duci nőként tapasztaltam ilyet, nem bántani akarlak.)
Az ilyen pasi nem ér semmit.
> Magát az esetet nem értem, hogy a férfiak miért gondolkodnak így ?
Nem "a férfiak" gondolkodnak így, hanem néhány olyan férfi, akit 12 éves koruktól körülrajonganak a lányok, és egy egynek elmegy... Látod, ez a baj ezzel, hogy valakinek minden jut, másoknak meg semmi. Ha egy kicsit sokrétűbb lenne a nők ízlése, sokkal egészségesebb képet mutatna a társkeresési tájkép.
Könnyű numerára bárki megfelel.Főleg annak,aki csak félredugni akar,de mást semmit.Te meg vagy az,akinek szerinte össze kel tennie a két kezét,hogy egyáltalán hozzád akar érni.
De az is lehet hogy lát benned valamit,ami számára izgató,legalább kipróbâlás szinten egy ducival.
Azért húzza az agyadat, mert ha beadod a derekadat az neki csak jó.
Én a helyedben a lehetőségét sem adnám meg neki, hogy szórakozzon velem.
Nem hallottad még azt a mondást, hogy "őt is unja valaki?".
Hiába van néz ki valaki szuperjól, ha melletted van egy kapcsolatban, minden nap látod, akkor egy idő után teljesen hétköznapivá válik a külső. Szerinted minden reggel úgy kel fel, hogy "hú, de jó csajom van?".
Na megy ugye egy kapcsolat nagyon soktényezős, a külső csak EGY. Ha a 10/10 csaj amúgy belül üres és/vagy egy házisárkány, akkor totál érdektelenné fog válni.
Az ilyen kifelé kacsintgatós sztorikban (amik egyébként ritkán mennek el testiségig, nagyon gyakori, hogy csak a hódítás a lényeg) pont az a motiváció, hogy MÁST keres az illető, nem azt, amit otthon amúgy is megkap. Azt keresi, ami a párjából hiányzik. Egyszer legyeskedett körülöttem egy házas pasi. A felesége csinos, filigrán, nagyon házias... a pasi arra panaszkodott, hogy túlságosan otthonülő típus, nem lehet vele sehova elmenni. És bennem az vonzotta, hogy én meg pörgős vagyok - vagyis egyetlenegy tulajdonság miatt voltam számára érdekes, mert neki ez az egy hiányzott, minden más megvolt a feleségében is, amire neki szüksége van. Nem lett belőle semmi amúgy, de nagyon tanulságos volt számomra ez az eset.
Nárcisztikus lehet a csávó, szóval egonővelésnek, illetve a fő kapcsolatból való kitekintésnek jó vagy. Alapvetően két csoportba sorolja a nőket: van a szűz a tisztelni való (ez az édesanyja és a párkapcsolata) és a qurva (ezek az alkalmi szexkapcsis és egonövelő nők).
Hát... tudod ugye, h melyik kategóriába tett ez a jó ember?...
Egyébként, ha unod, ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból. Úgy csinálsz, mintha téged is érdekelne ő, totál szerelmes lettél, azonnal az ővé akarsz lenni.... nos, olyan menekülést még életben nem láttál, amit ő fog művelni. :DD
Próbáld ki, tuti biztos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!