Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a párom most kulon vagyunk mivel én itthol vagyok magyarban ő meg kint külföldön de mostanában -furcsán viselkedik főleg este nem válaszol ha írok neki vagy ha hívom csak fel óra óra mulva reagál ez fura azért nem?
Figyelt kérdés
Aggódnom kellene hogy megcsal?
Én nagyon úgy érzem..
2019. aug. 3. 22:28
11/13 A kérdező kommentje:
Igen itthol vagyok mert haza jöttem édesanyámhoz látogatóba
2019. aug. 4. 11:21
12/13 anonim válasza:
Oké akkor itt nem a fél órával van a gond, hanem, hogy alapból nem keres és társai. Igen valószínű megcsal de ha nem akkor se vagy neki annyira fontos, hogy megemelje a telefont.
13/13 A kérdező kommentje:
Így igaz ...
Én vagyok hulye mert én nagyon szeretem ..😔
2019. aug. 4. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!