Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt olyan férfi/nő az életetekben, akit nagyon utáltatok mert bekavart a párkapcsolatotokba?
Pl. vele kavart a párotok, és a csaj/pasi nem tudott utána se leszállni rólatok és próbált bekavarni a kapcsolatotokba.
Több mint 3 éve volt egy lány, akinek a párom udvarolt, de a csaj nem tudta elfogadni, hogy engem választott a párom, így sokáig csapta még neki a szelet. Egyszer a kapcsolat elején mikor megvolt az első komoly "összeveszés" a párommal, akkor visszaírt a lánynak részegen olyanokat, hogy kívánja meg hogy szereti. Persze én tudtam, hogy a csaj csapta neki a szelet, ezért sokszor megnéztem a párom beszélgetéseit és akkor bukott le. Sokáig haragudtam rá emiatt, de jól kimagyarázta magát és megbocsátottam neki. Főleg az bántott, hogy ezt nem mondta el. Sajnos arra a lányra még mindig szánalommal tekintek és nevetnem kell ha meglátom az utcán. A lány fél tőlem, pedig nem vertem meg. Ha meglát, akkor alig mer rám nézni. Kicsit sajnálom őt is így utólag, hogy a párom szédítette az agyát. Ha nem írt volna neki a párom, akkor lekopott volna a csaj, de ezzel csak feltüzelte, hogy hátha mégis lehet köztük valami. Őszintén már nem érdekel mi volt akkor, mert megbocsátottam, viszont a lányra még mindig rossz szemmel nézek, amiért nem szállt le rólunk.
Nektek van ilyen sztoritok, vagy volt már veletek hasonló?
Utolso,nem kivanok neked rosszat,nem is ismerlek,de sohase mond hogy soha!!!
Ilyen magabiztos nok szoktak pofara esni,tudod,magas lorol lehet nagyot esni...
En se felteteleztem a kicsit gyamoltalan ferjemrol,hogy felrelep egy csunya novel,aki mar regota bele volt esve a ferjembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!