Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy kezelitek ezt a témát?
Hogyan csináljátok, hogy nem idegeskedtek egész nap, hogy vajon merre, mit csinálhat a párotok és nem vagytok paranoiások minden egyes női név hallatán. Vagy épp mikor épp elmegy bulizni/inni a haverokkal és csak a következő reggel kerül elő másnaposan. De, nem is siklasz el minden fölött és hagyod, hogy egyértelműen megcsaljanak konkrétan a szemeid előtt.
Vagy ti hogyan gondolkodtok erről az egész megcsalás dologról? Mi számít szerintetek megcsalásnak, mi után bocsátanátok még meg és hol az a határ, ami után már egyből dobnátok a srácot?
Mit az elso
De hozzatennem h egeszseges az onbizalmam es az onertekelesem. Nem igazan vannak alurjeim irrealis elvarasaim pontosan azt varom el tole amit o tolem 😃
Vagyis ha o elmegy haverokkal inni akkor nekem is jar a hasonlo program. Ha egyedul akar lenni akkor nekem is jar ez. Ha nem akarja h allandoan hivogassam akkor o se tegye. Szoval csak annyi h balance van.
Úgy csinálom, hogy olyan párom van, aki megbízható.
Volt olyan párom is, aki pontosan ezeket az érzéseket váltotta ki belőlem, meg is csalt, mint kiderült. Annyira idegbeteg voltam mellette, hogy az emésztésem is megsínylette.
Szóval ha valaki mellett így érzed magad, akkor vizsgáld meg: ad okot rá? Pl a fentiek, hogy hajnalig semmit nem hallasz felőle vagy órákra eltűnik úgy, hogy fogalmad sincs hova és dugdossa a telefonját... Akkor szakítani kell. Nem éri meg, hogy rámenjenek az idegeid.
Ha viszont nem ad okot, akkor magadban kell megtalálni, miért nem bízol benne.
30n
Ez megfelelő önbecsülés kérdése. A féltékenység egy belső eredetű dolog, a párod magatartásának nagyon kevés köze van hozzá.
Egyébként meg pontosan tudom, hogy a párom szeret és tisztel, 10 éve minden nap bebizonyítja ezt. Szóval lelki egészség, önbecsülés és megfelelő partner a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!