Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok, ha a férjetek előállna azzal, hogy párcserés szexet akarna? Vagy hármasozni?
Dehogy válnának el... Ekkora fasságot, ezt csak azért mondják, mert sérti őket a női büszkeségükben a dolog.
A valóság ez:
Férj előjön:
- Drágám, mit szólnál egy párcserés szexhez, hogy feldobjuk a kapcsolatunkat?
Na most, az esetek részében belemennek. A másik részében, ha visszautasítják az ötletet CSAK annyi történik, hogy durciznak egy kicsit, de 1 múlva már nem is emlékeznek rá.
Eszméletlen, hogy mennyire fasságot összehordanak a nők ezen az oldalon. Ennél nagyobb genyóságokat is elnéznek, és az sem válóok!!!
"Ennél nagyobb genyóságokat is elnéznek, és az sem válóok!!!"
De jó, akkor mégsem végződik a házasságok több, mint felé válassal, és válasok 3/4-et mégsem a nők kezdemenyezik.
Köszönjük.
Nagyon szívesen, és neked is a hazugságokat.
"Szóval de bizony, sokaknak ez válóok, egy házasság két emberből áll, eggyel sem tobből!"
Ez sem igaz, ha így lenne, akkor szinte nem is lennének szvingerklubbok.
#9: Jajj de cuki, hogy te, noname okostóni ismeretlenül tudod, hogy ÉN miért váltam el..:) Szerencséd, hogy a rágalmazásért így anonimitas mögé bújva nem jár semmi.
Azért nem tudom mit hiszel magadról, hogy csak úgy meghazudtolsz, de alaposan mellefogtal. Akkor mégegyzer, csak a kedvéért: DE azért váltam el, mert a férjem mással akart szexelni rajtam kívül. Lehet számodra hihetetlen, de sokak számára egy házasság két (!) emberből áll és nem tetszik nekik, ha szerelmük masok után vágyódik..
És abbol, hogy sok swingerklub van egyáltalán nem következik az, hogy én hazudtam volna, ahogy az sem h sokan váltak már el amiatt, amiért a “társuk” meg akarta őket csalni. :)
Még egyéb....?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!