Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok, ha a férjetek előállna azzal, hogy párcserés szexet akarna? Vagy hármasozni?

Figyelt kérdés
Izgatná az is, ha másét dugná, de az is tetszene neki, ha ti lennétek a középpontban.
2019. jún. 6. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Elválnék és keresnék egy monogám férfit. Engem nem tudna rábeszélni olyasmire, amitől a gyomrom kifordul, ő meg legfeljebb tekintettel lenne rám, elfojtaná ezt a vágyát és nem "dugná másét", de amiatt nyilván nem mondana le róla, mert én nem vagyok benne. Nem élnék olyan kapcsolatban, ahol nem vagyok képes és hajlandó kielégíteni a páromat minden téren.
2019. jún. 6. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Elválnék. Az a házasság sajnos végleg tönkrement, ahol az egyik fél a másikat besobná a közösbe és/vagy másra is vágyik.
2019. jún. 6. 16:43
 3/14 anonim ***** válasza:
20%

Dehogy válnának el... Ekkora fasságot, ezt csak azért mondják, mert sérti őket a női büszkeségükben a dolog.

A valóság ez:

Férj előjön:

- Drágám, mit szólnál egy párcserés szexhez, hogy feldobjuk a kapcsolatunkat?

Na most, az esetek részében belemennek. A másik részében, ha visszautasítják az ötletet CSAK annyi történik, hogy durciznak egy kicsit, de 1 múlva már nem is emlékeznek rá.

Eszméletlen, hogy mennyire fasságot összehordanak a nők ezen az oldalon. Ennél nagyobb genyóságokat is elnéznek, és az sem válóok!!!

2019. jún. 6. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

"Ennél nagyobb genyóságokat is elnéznek, és az sem válóok!!!"

De jó, akkor mégsem végződik a házasságok több, mint felé válassal, és válasok 3/4-et mégsem a nők kezdemenyezik.

Köszönjük.

2019. jún. 6. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon szívesen, és neked is a hazugságokat.

2019. jún. 6. 17:09
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Én nő vagyok, és én dobtam fel a hármasozást. Nem akarta.
2019. jún. 6. 17:13
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk én kivételesen azt csinálnám, amit a harmadik mondott. Ennyi nekem még kevés ahhoz, hogy elváljak, ez csak egy ötlet- kb mint a különféle játékszerek bevezetése. Mondanám, hogy nem érdekel a dolog (bár ezt amúgy is tudja, szóval biztos nem hozná fel- szerencsére őt sem érdekli a téma), és továbblépnék.
2019. jún. 6. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Elválnék, mint ahogy el is váltam. :) Szóval nem, nem hazugság és nem f*aszság, számomra az h a férjemnek más nőre van szüksége, hogy “feldobja” a hazassagunkat vagy nyugodt szívvel bedobna a közösbe mondjuk egy haverjának, az szimplán gyomorforgató és brutálisan kiábrándító. Normális ember, aki szereti a társát tiszta szívből, az nem akar másokat kurogatni és/vagy nem is nézne nyugodt szívvel, ahogy más tömködi a feleségét. A férjem egy idő után többször is feldobta a témát, meguntam és elvaltam, most halistennek van egy olyan férjem, aki ENGEM akar és nem mást. Egyik közeli barátnőm szinten így járt, a férje nagyon meg akart dugizni rajta kívül mást is, ő teljesen kiábrándult belőle, óriásit csalódott benne és kialakult egyfajta undor a férje iránt, teljesen jogosan. Elvált. Szóval de bizony, sokaknak ez válóok, egy házasság két emberből áll, eggyel sem tobből!
2019. jún. 6. 18:42
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

"Szóval de bizony, sokaknak ez válóok, egy házasság két emberből áll, eggyel sem tobből!"

Ez sem igaz, ha így lenne, akkor szinte nem is lennének szvingerklubbok.

2019. jún. 6. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#9: Jajj de cuki, hogy te, noname okostóni ismeretlenül tudod, hogy ÉN miért váltam el..:) Szerencséd, hogy a rágalmazásért így anonimitas mögé bújva nem jár semmi.

Azért nem tudom mit hiszel magadról, hogy csak úgy meghazudtolsz, de alaposan mellefogtal. Akkor mégegyzer, csak a kedvéért: DE azért váltam el, mert a férjem mással akart szexelni rajtam kívül. Lehet számodra hihetetlen, de sokak számára egy házasság két (!) emberből áll és nem tetszik nekik, ha szerelmük masok után vágyódik..

És abbol, hogy sok swingerklub van egyáltalán nem következik az, hogy én hazudtam volna, ahogy az sem h sokan váltak már el amiatt, amiért a “társuk” meg akarta őket csalni. :)

Még egyéb....?!

2019. jún. 6. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!