Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakult a szexuális életetek, miutàn lett gyerek?
A micsodánk???? :-)
Amúgy nem a gyerek hibája, én szülés után pár hónappal már jobban kívántam mint előtte bármikor, ő viszont már csak anyaként tudott rám tekintetni. Nem is vagyunk már együtt, pedig egy késői, szép, romantikus kapcsolat volt, 12 évet dobtam a kukába.
Nálunk az kavart be, hogy a gyerekkel anyós túlságosan képbe került és a kisfia nem igazán kezelte jól a helyzetet. De azért olyan 1-1,5 év után helyrejöttünk volna, ha nem jön egy más jellegű konfliktus.
A kialvatlanság sem kedvezett a szexuális életünknek.
Nulla a szex, de nem a gyerek miatt.
Nem nálam vokt a gond, ugyanúgy jártam mint az egyik előző hozzászóló: csak anyakent tudott ram nézni, nőként nem (el is kezdett mások után hajkurászni..). Pedig 6 hónapra szülés utan visszafogytam, ugyanúgy néztem ki mint előtte, mások odavoltak milyen jól nézek ki.....
Aztan hosszú semilyen kapcsolat után lett még egy gyerek, aztan szét is mentünk...13 év kuka.
Anyámra nézek anyaként.
Gyerekem anyja meg egy dögös, szexi nő!
#3-as #5-os
Ezeket meg olvasni is rossz. :(
43F
Vékonyabb voltam szülés után 10 kilóval mint előtte, mert nem volt segítségem, meg is tette a hatását.
Mivel csak hetente találkoztunk a férjem munkája miatt, maradt rá idő, hogy mire hazaér mindig megkívánjuk egymást, hiszen olyannak tűnt mintha randizgatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!