Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti küldenétek esküvői értesítőt az exetek szüleinek?
Különösen az anyukájával maradtam jóban. Bár nem sűrűn beszélünk, évi 1x, de minden évben ír születésnapomkor, az államvizsgámhoz is gratulált, valamint a promóciómkor is írt külön. Szeptemberben lesz az esküvőnk a párommal és elgondolkodtam, hogy nekik küldjek-e. Semmi hátsó szándékom nincs ezzel kapcsolatban. Nagyon sokat segítettek abban az időszakban amikor a fiával megromlott a kapcsolatunk.
Ti mit tennétek?
Köszönöm a válaszokat :)
Első vagyok. Ne haragudj, nem tudtam, hogy létezik külön értesítő. Nálunk nem volt külön, hanem maga a meghívó már tartalmazta a tényt, hogy úgy döntöttünk egybe kelünk stb.
Attól függetlenül, hogy nem tudtam róla, nem küldenék külön értesítőt, számomra ez furcsa, hogy közlöd vele, hogy férjhez mész (nem a fiához) , de nem lesz meghívva. Szerintem ez még régen volt divat, amikor nem volt internet meg más hasonló "modern" dolgok, így a távoli rokonság, meg a "nép" az értesítőből tudta meg a jóhírt.
Most utána is nézek, honnan ered ez a szokás.
Értem én persze :)
Ha nálatok ez szokás, akkor más dolog, így érti félre senki. Én konkrétan meglepődnék, ha kapnék egy esküvői értesítőt, nem tudnám mit kezdjek vele :) ahogy írtad, annyi ház...
Értesítő??? A naivitás vagy az önzőség hozza ki az emberből azt a gondolatot, hogy ez bárkit is érdekelhet a meghívottakon kívül??? Majd pont a régi kapcsolatod szüleit fogja ez érdekelni :D
Nekem erről a falusi lakodalom jut eszembe, mikor kiáll az utca népe lakodalomkor menyasszonyt nézni, meg kalácsot, bort koldulni :D Legalja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!